Järjestelmävaatimukset Windowsin asentamiselle macOS:ään Boot Campin avulla

Tässä artikkelissa kerrotaan vaatimukset Microsoft Windowsin asentamiseen Maciin Boot Campin avulla.

Windowsin asentaminen macOS Mojaveen Boot Campin avulla

macOS Mojavessa voit asentaa Windows 10:n käyttämällä Boot Camp -apuria tuetuissa Mac-malleissa.

Lue lisätietoja vaatimuksista Windows 10:n asentamiselle Maciin.

Windowsin asentaminen macOS High Sierraan ja aiempiin Boot Campin avulla

macOS High Sierrassa ja aiemmissa voit asentaa Windows 10:n, Windows 8.1:n ja Windows 7:n käyttämällä Boot Camp -apuria tuetuissa Mac-malleissa.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.