Järjestelmävaatimukset Windowsin asentamiselle macOS:ään Boot Campin avulla

Tässä artikkelissa kerrotaan järjestelmävaatimuksista Microsoft Windowsin asentamiselle Boot Campin avulla Maciin, jossa on macOS High Sierra.

macOS High Sierrassa voit asentaa Windows 10:n, Windows 8.1:n ja Windows 7:n käyttämällä Boot Camp -apuria tuetuissa Mac-malleissa. Valitse alla olevista linkeistä sopiva ja lue lisää uusien Windows-asennusten vaatimuksista ja selvitä, mitkä versiot sopivat Maciisi.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.