Järjestelmävaatimukset Windowsin asentamiselle macOS:ään Boot Campin avulla

Tässä artikkelissa kerrotaan vaatimukset Microsoft Windowsin asentamiseen Maciin Boot Campin avulla.

Windowsin asentaminen macOS Mojaveen Boot Campin avulla

macOS Mojavessa voit asentaa Windows 10:n käyttämällä Boot Camp -apuria tuetuissa Mac-malleissa.

Lue lisätietoja vaatimuksista Windows 10:n asentamiselle Maciin.

Windowsin asentaminen macOS High Sierraan ja aiempiin Boot Campin avulla

macOS High Sierrassa ja aiemmissa voit asentaa Windows 10:n, Windows 8.1:n ja Windows 7:n käyttämällä Boot Camp -apuria tuetuissa Mac-malleissa.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.