iTunesin Windows-versio: -3221-virhe yritettäessä käyttää iTunes Storea

iTunesin Windows-versiossa voi näkyä -3221-virheviesti yritettäessä käyttää iTunes Storea, jos tietokoneeseen on asennettu McAfee Personal Firewall Plus.

Jos näin käy, anna täydet oikeudet iTunesille ja iTunesHelperille.

Asetusten tulisi antaa iTunesille ja iTunesHelperille oikeudet lähettää ja vastaanottaa tietoja iTunes Storesta.

Lisätietoja

Lisätietoja käyttöoikeuksien muuttamisesta on McAfee Personal Firewall Plus -käyttöoppaassa.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.