Tietoja iTunesin Windows-version prosesseista

iTunesin Windows-versio asentaa joitakin taustalla toimivia prosesseja, kun ohjelmisto on auki. Voit lukea lisätietoja kustakin prosessista.

Prosessi Toiminto
AppleMobileBackup.exe Varmuuskopioi iPhonen tai iPod touchin tiedot
AppleMobileDeviceHelper.exe Seuraa komentoja ja auttaa siten iTunesia kommunikoimaan laitteiden kanssa
AppleMobileDeviceService.exetai AppleMobileDeviceProcess.exe Mahdollistaa iPhonen ja iPod touchin tunnistamisen iTunesissa
AppleMobileSync.exe Synkronoi iPhonen tai iPod touchin tiedot tietokoneen kanssa
distnoted.exe Mahdollistaa iTunesin synkronoinnin iPhonen ja iPod touchin kanssa
iPodService.exe Mahdollistaa laitteiden käytön iTunesissa
iTunesHelper.exe Seuraa komentoja ja auttaa siten iTunesia kommunikoimaan laitteiden (kuten iPodin) kanssa
MDCrashReportTool.exe Poimii lokiraportit laitteesta ja lähettää ne Applelle (jos näin on valittu)
mDNSResponder.exe Prosessin avulla iTunes voi etsiä palveluita lähiverkosta (musiikin jakaminen, Apple TV, AirTunes). Se tunnetaan myös nimellä Bonjour for Windows.
SyncServer.exe Koordinoi synkronointiprosesseja
Synkronoinnin määrityksiin perustuva prosessi Toiminto
com.apple.IE.client.exe Laitteen synkronointi Internet Explorerin kanssa
com.apple.Outlook.client.exe Laitteen synkronointi Outlookin kanssa
com.apple.Safari.client.exe Laitteen synkronointi Safarin kanssa
com.apple.WindowsContacts.client.exe Laitteen synkronointi Windowsin osoitteiston tai Windowsin yhteystietojen kanssa
com.apple.WindowsMail.client.exe Laitteen synkronointi Windows Mailin kanssa

Määrityksistä riippuen jotkin taustaprosessit saattavat puuttua. iTunes saattaa käynnistää muita taustaprosesseja eri toimintojen suorittamiseksi (kuten synkronointi ja vianmääritys). Näihin taustaprosesseihin saatetaan lisätä uusia toimintoja tulevaisuudessa. Näitä prosesseja ei tule poistaa käytöstä, vaikka iTunes ei olisikaan avoinna.

Lisätietoja

Jos haluat varmistaa, että Windows-tietokone pystyy käyttämään Applen palveluita, perehdy Apple-tuotteiden käyttämiseen yritysverkoissa ja Applen ohjelmistotuotteiden käyttämiin TCP- ja UDP-portteihin.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.