Mac-kannettavan käyttäminen suljetun näytön tilassa ulkoisen näytön kanssa

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten ulkoista näyttöä käytetään kannettavan Mac-tietokoneen kanssa, kun sen sisäinen näyttö on suljettu.

Mac-kannettavan kanssa voi käyttää ulkoista näyttöä tai projektoria, kun sen sisäinen näyttö on suljettu. Tämä tunnetaan suljetun näytön tilana.

Vaatimusten selvittäminen

Suljetun näytön tilan käyttäminen Mac-kannettavassa edellyttää seuraavia:

• Virtalähde tai ulkoinen näyttö, joka antaa virtaa USB-C- tai Thunderbolt 3 (USB-C) -liitännän kautta.
  • Ulkoinen näppäimistö ja hiiri tai ohjauslevy, USB-liitäntä tai langaton
  • USB-C–USB-sovitin, jos käytössäsi on USB-hiiri tai -näppäimistö USB-C-porteilla varustetun Macin kanssa
  • Ulkoinen näyttö tai projektori

Suljetun näytön tilan käyttöönotto

1. Liitä USB-näppäimistö tai -hiiri Maciin tai ulkoiseen näyttöön, tai muodosta laitepari Bluetooth-näppäimistön tai -hiiren ja Macin välille. Jos käytät Bluetooth-näppäimistöä tai -hiirtä, valitse Omenavalikko () > Järjestelmäasetukset, klikkaa Bluetooth ja varmista, että Bluetooth on käytössä.
  2. Liitä Mac virtalähteellä verkkovirtaan. Jotkin ulkoiset näytöt, kuten LG UltraFine 5K, myös lataavat Macin.
  3. Liitä ulkoinen näyttö tai projektori Macin asianmukaiseen porttiin. Käytä tarvittaessa Applen näyttösovitinta. Joissakin ulkoisissa näytöissä on USB-kaapeli, joka on liitettävä Maciin.
  4. Kun Mac-kannettavan työpöytä on tullut näkyviin ulkoiseen näyttöön, sulje tietokoneen kansi. Sinun on ulkoisen näytön herättämiseksi mahdollisesti painettava näppäintä tai napsautettava hiirtä.

Jos ulkoinen näyttö tai projektori ei käynnisty liitettyäsi sen Maciin, liitä näyttö, kun Mac on nukkumassa tai sammuksissa ja herätä tai käynnistä Mac sen jälkeen.

Näytön tai projektorin irrottaminen

Laita Mac nukkumaan, ennen kuin irrotat näytön tai projektorin.

Valitse Omenavalikko () > Nuku ja irrota näyttö tai projektori sen jälkeen.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.