@icloud.com-sähköpostiosoitteen käyttäminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten sähköpostia voi lähettää ja vastaanottaa @icloud.com-sähköpostiosoitteella.

iCloud-sähköpostiosoitteidesi tai -aliaksiesi pääte voi olla @icloud.com, @me.com tai @mac.com sen mukaan, milloin aloitit iCloudin käytön. Riippumatta siitä, mistä osoitteesta lähetät sähköpostia, kaikki @me.com-, @mac.com- ja @icloud.com-sähköpostiosoitteisiisi lähetetyt viestit tulevat edelleen iCloudin Saapuneet-kansioon.

Sähköpostin lähettäminen @icloud.com-osoitteesta

Avaa Mail ja aloita uuden sähköpostiviestin kirjoittaminen.

• Jos käytössäsi on vain @icloud.com-osoite eikä sinulla ole iCloud-sähköpostialiaksia, se näkyy iOS-laitteen Kopio/piilokopio, lähettäjä -kentässä tai Macin Lähettäjä-kentässä ja iCloud.comissa
  • Jos käytössäsi on useita sähköpostiosoitteita, @icloud.com-osoite täytyy mahdollisesti valita:
    • iOS: napauta Kopio/piilokopio, lähettäjä -kenttää, napauta Lähettäjä-kenttää ja valitse @icloud.com-osoitteesi.
    • macOS: valitse @icloud.com-osoitteesi Lähettäjä-valikosta.
    • iCloud.com: klikkaa Kopio/piilokopio, lähettäjä -kenttää ja valitse sitten @icloud.com-osoitteesi Lähettäjä-valikosta.

Kirjoita sähköpostiviesti ja lähetä se.

@icloud.com-osoitteen asettaminen oletusarvoiseksi lähetys- ja vastaanotto-osoitteeksi

Voit asettaa @icloud.com-osoitteesi iCloudin oletusarvoiseksi lähetys- ja vastaanotto-osoitteeksi suorittamalla seuraavat toimenpiteet kaikissa laitteissa.

iPhone, iPad tai iPod touch

Jos käytössäsi on iOS 10.3 tai uudempi:

1. Valitse Asetukset > Mail.
  2. Vieritä alas ja valitse Oletustili.
  3. Napauta iCloud.

Jos käytössäsi on iOS 10.2 tai aiempi:

1. Siirry kohtaan Asetukset > iCloud.
  2. Napauta Mail Lisävalinnat-kohdassa.
  3. Napauta sähköpostiosoitettasi iCloud-tilitiedot-kohdassa.
  4. Napauta @icloud.com-sähköpostiosoitetta, jota haluat käyttää oletusarvoisena sähköpostin lähetysosoitteena iCloud Mailissa.

Mac

1. Siirry kohtaan Mail > Asetukset ja klikkaa Uusi viesti.
  2. Valitse Lähetä uudet viestit tilillä ja valitse @icloud.com-sähköpostiosoite, jota haluat käyttää.

iCloud.com

1. Klikkaa iCloud Mailin sivupalkin toimintaponnahdusvalikossa  ja valitse Asetukset.
  2. Klikkaa Uusi viesti.
  3. Valitse Aseta oletusosoite -ponnahdusvalikosta @icloud.com-osoite, jota haluat käyttää.

Outlook

• Outlook 2007: Valitse Työkalut > Tilin asetukset. Valitse Sähköposti-välilehti ja valitse @icloud.com-sähköpostiosoitteesi luettelosta. Valitse Aseta oletukseksi.
  • Outlook 2010 ja Outlook 2013: Valitse Tiedosto > Tiedot > Tilin asetukset. Valitse Sähköposti-välilehti ja valitse @icloud.com-sähköpostiosoitteesi luettelosta. Valitse Aseta oletukseksi.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.