iPhonen, iPadin tai iPodin tehdasasetusten palauttaminen iTunesin avulla Macissa tai Windows-tietokoneessa

Kun palautat tehdasasetukset, iPhonessa, iPadissa tai iPodissa olevat tiedot ja asetukset poistetaan ja laitteeseen asennetaan uusin iOS- tai iPod-ohjelma.

Joskus saatat tarvita toisen artikkelin. Tässä on luettelo ratkaisuista tällaisten tapausten varalle.

• Jos laite jumiutuu tai ei käynnisty, pyydä apua.
  • Jos et tiedä pääsykoodiasi tai laitteesi on poistettu käytöstä, lue, miten toimia.
  • Jos et pysty käyttämään Macia tai Windows-tietokonetta, mutta iOS-laitteesi toimii, pyydä apua.

Noudata muussa tapauksessa tämän artikkelin ohjeita.

Valmistele laite

1. Varmista, että sinulla on iTunesin uusin versio Macissa tai Windows-tietokoneessa.
  2. Jos haluat tallentaa tiedot laitteeseen, tee varmuuskopio.
  3. Siirry kohtaan Asetukset > iCloud. Laita Etsi iPhoneni pois päältä.

Palauta laitteen tehdasasetukset

1. Avaa iTunes Mac- tai Windows-tietokoneessa.
  2. Yhdistä iPhone, iPad tai iPod laitteen mukana toimitetulla kaapelilla tietokoneeseen.
  3. Jos näyttöön tulee viesti, jossa pyydetään laitteen pääsykoodia tai luottamaan tietokoneeseen, toimi näyttöön tulevien ohjeiden mukaan. Jos olet unohtanut pääsykoodisi, pyydä apua.
  4. Valitse iPhone, iPad tai iPod, kun se näkyy iTunesissa.
  5. Klikkaa Yhteenveto-paneelissa Palauta [laite].
    Klikkaa iTunesin yhteenvetopaneelissa Palauta iPhone
  6. Vahvista palauttaminen klikkaamalla uudelleen Palauta. Tällöin iTunes poistaa laitteessa olevat tiedot ja asentaa uusimman iOS- tai iPod-ohjelman.
    Vahvista palauttaminen klikkaamalla iTunesissa uudelleen Palauta.
  7. Kun tehdasasetukset on palautettu, laite käynnistyy uudelleen. Voit nyt määrittää asetukset uuden laitteen tapaan.

Lisäohjeet

Muokattu viimeksi: