iPhonen, iPadin tai iPodin tehdasasetusten palauttaminen iTunesin avulla Macissa tai Windows-tietokoneessa

Kun palautat tehdasasetukset, iPhonessa, iPadissa tai iPodissa olevat tiedot ja asetukset poistetaan ja laitteeseen asennetaan uusin iOS- tai iPod-ohjelma.

Valmistele laite

1. Varmista, että sinulla on iTunesin uusin versio Macissa tai Windows-tietokoneessa. Jos et voi käyttää tietokonetta ja laitteesi toimii edelleen, voit pyyhkiä ja palauttaa laitteesi ilman tietokonetta.
  2. Jos haluat tallentaa tiedot iPhonellesi, iPadillesi tai iPodillesi, tee varmuuskopio.
  3. Siirry kohtaan Asetukset > iCloud. Laita Etsi iPhoneni pois päältä. Jos laite ei vastaa tai käynnisty, katso ohjeet täältä. Jos olet unohtanut pääsykoodisi, pyydä apua.

Palauta laitteen tehdasasetukset

1. Avaa iTunes Mac- tai Windows-tietokoneessa. Jos et voi käyttää tietokonetta ja laitteesi toimii edelleen, voit pyyhkiä ja palauttaa laitteesi ilman tietokonetta.
  2. Yhdistä iPhone, iPad tai iPod laitteen mukana toimitetulla kaapelilla tietokoneeseen.
  3. Jos näyttöön tulee viesti, jossa pyydetään laitteen pääsykoodia tai luottamaan tietokoneeseen, toimi näytöllä näkyvien ohjeiden mukaan. Jos olet unohtanut pääsykoodisi, pyydä apua
  4. Valitse iPhone, iPad tai iPod, kun se näkyy iTunesissa. Jos laite ei vastaa tai käynnisty, katso ohjeet täältä. Voit myös katsoa ohjeita täältä, jos laitteesi ei näy iTunesissa.
  5. Klikkaa Yhteenveto-paneelissa Palauta [laite].
    Klikkaa Yhteenveto-paneelissa Palauta [laitteen nimi].
  6. Vahvista palauttaminen klikkaamalla uudelleen Palauta. Tällöin iTunes poistaa laitteessa olevat tiedot ja asentaa uusimman iOS- tai iPod-ohjelman.
    Vahvista palauttaminen klikkaamalla iTunesissa uudelleen Palauta.
  7. Kun tehdasasetukset on palautettu, laite käynnistyy uudelleen. Voit nyt määrittää asetukset uuden laitteen tapaan.

Näin saat apua

Muokattu viimeksi: