iPhonen, iPadin tai iPodin tehdasasetusten palauttaminen iTunesin avulla

iOS-laitteeseen tai iPodiin asennetaan uusin ohjelmistoversio, kun palautat tehdasasetukset. Voit sitten ottaa laitteen käyttöön uutena tai palauttaa sen varmuuskopiosta.

iOS- tai iPod-ohjelmiston palauttaminen poistaa kaiken datan ja sisällön laitteesta, mukaan lukien kappaleet, videot, yhteystiedot, kuvat ja kalenteritiedot.

Ennen kuin palautat laitteesi

1. Varmista, että tietokoneessasi on iTunesin uusin versio.
  2. Varmuuskopioi laite iTunesin avulla. Siirrä ja synkronoi mahdollinen lisäsisältö tietokoneeseen.
  3. Jos laitteessa on iOS 6 tai uudempi, valitse Asetukset > iCloud ja laita Etsi iPhoneni pois päältä.

Laitteen palauttaminen

1. Liitä laite tietokoneeseen käyttämällä sen mukana toimitettua kaapelia.
  2. Valitse iPhone, iPad tai iPod, kun se näkyy iTunesissa.
  3. Osoita Yhteenveto-paneelissa Palauta.

4. Valitse uudelleen Palauta vahvistaaksesi, että haluat palauttaa laitteen tehdasasetukset ja poistaa kaiken datan ja sisällön. iTunes lataa laitteen ohjelmistotiedoston ja palauttaa laitteen.

5. Kun laitteen tehdasasetukset on palautettu, se käynnistyy uudelleen, ja näkyviin tulee Ota käyttöön -tervetulonäyttö. Noudata laitteen käyttöönottoapurin ohjeita. Voit ottaa laitteen käyttöön uutena tai käyttää aiempaa varmuuskopiota. Jos palautit iOS-laitteen, jossa on matkapuhelinliittymä, se aktivoituu, kun laitteen käyttöönotto on valmis.

Lisäohjeet

Muokattu viimeksi: