iPhonen, iPadin tai iPodin tehdasasetusten palauttaminen

Kun palautat tehdasasetukset, iPhonessa, iPadissa tai iPodissa olevat tiedot sekä asetukset poistetaan ja laitteeseen asennetaan uusin iOS-, iPadOS- tai iPod-ohjelmistoversio.

Valmistele laite

1. Varmista, että Macisi tai Windows-tietokoneesi on päivitetty. Jos käytät iTunesia, varmista, että käytät uusinta versiota. Jos et voi käyttää tietokonetta ja laitteesi toimii edelleen, voit tyhjentää ja palauttaa laitteesi ilman tietokonetta.
  2. Jos haluat tallentaa iPhonesi, iPadisi tai iPodisi tiedot, tee varmuuskopio.
  3. Valitse Asetukset > [nimesi] > iCloud, napauta Etsi iPhoneni ja poista se käytöstä. Jos laite ei vastaa tai käynnisty, katso ohjeet täältä. Jos olet unohtanut pääsykoodisi, pyydä apua.

Laitteen tehdasasetusten palauttaminen

1. Avaa Finder Macissa, jossa on macOS Catalina 10.15. Avaa iTunes Macissa, jossa on macOS Mojave 10.14 tai aiempi, tai Windows-tietokoneessa.
  2. Liitä laite tietokoneeseen.
  3. Jos näyttöön tulee ilmoitus, jossa pyydetään laitteen pääsykoodia tai luottamaan tietokoneeseen, toimi näyttöön tulevien ohjeiden mukaan. Jos olet unohtanut pääsykoodisi, pyydä apua
  4. Valitse laite, kun se näkyy tietokoneessasi. Jos laite ei vastaa tai käynnisty, katso ohjeet täältä. Voit myös lukea ohjeet siihen, jos laite ei näy tietokoneessa.

5. Klikkaa Palauta [laite]. Jos olet kirjautunut Missä on...? -appiin, sinun täytyy kirjautua ulos, ennen kuin voit klikata Palauta.
  6. Vahvista palauttaminen klikkaamalla uudelleen Palauta. Tietokone tyhjentää laitteen ja asentaa uusimman iOS-, iPadOS- tai iPod-ohjelmistoversion.
  7. Kun tehdasasetukset on palautettu, laite käynnistyy uudelleen. Voit nyt määrittää asetukset uuden laitteen tapaan.

Näin saat apua

Jos tarvitset lisäohjeita, ota yhteyttä Apple-tukeen.