iPhonen, iPadin tai iPodin tehdasasetusten palauttaminen

Kun palautat tehdasasetukset, iPhonessa, iPadissa tai iPodissa olevat tiedot sekä asetukset poistetaan ja laitteeseen asennetaan uusin iOS-, iPadOS- tai iPod-ohjelmistoversio.

Laitteen valmisteleminen

1. Varmista, että Macisi tai Windows-tietokoneesi on päivitetty. Jos käytät iTunesia, varmista, että käytät uusinta versiota.
  2. Jos haluat tallentaa iPhonesi, iPadisi tai iPodisi tiedot, tee varmuuskopio.
  3. Valitse Asetukset > [nimesi] > Missä on…?, napauta Etsi iPhoneni ja poista se käytöstä. Lue, mitä tehdä, jos laite jumittuu tai ei mene päälle. Pyydä apua, jos unohdit pääsykoodisi.

Laitteen tehdasasetusten palauttaminen

1. Avaa Finder Macissa, jossa on macOS Catalina tai uudempi. Avaa iTunes Macissa, jossa on macOS Mojave tai aiempi, tai Windows-tietokoneessa. Selvitä, mikä macOS Macissasi on käytössä.
  2. Liitä laite tietokoneeseen.
  3. Jos näyttöön tulee ilmoitus, jossa pyydetään laitteen pääsykoodia tai luottamaan tietokoneeseen, toimi näyttöön tulevien ohjeiden mukaan. Pyydä apua, jos unohdit pääsykoodisi
  4. Valitse laite, kun se näkyy tietokoneessasi. Lue, mitä tehdä, jos laite jumittuu tai ei mene päälle. Voit myös lukea ohjeet siihen, jos laite ei näy tietokoneessa.
  5. Klikkaa Palauta [laite]. Jos olet kirjautunut Missä on...? -appiin, sinun täytyy kirjautua ulos, ennen kuin voit klikata Palauta.
  6. Vahvista palauttaminen klikkaamalla uudelleen Palauta. Tietokone tyhjentää laitteen ja asentaa uusimman iOS-, iPadOS- tai iPod-ohjelmistoversion.
  7. Kun tehdasasetukset on palautettu, laite käynnistyy uudelleen. Voit nyt määrittää asetukset uuden laitteen tapaan.

Jos et pysty käyttämään tietokonetta

Jos et pysty käyttämään tietokonetta ja laitteesi toimii edelleen, voit tyhjentää ja palauttaa laitteesi ilman tietokonetta.

Näin saat apua

Jos tarvitset lisäohjeita, ota yhteyttä Apple-tukeen.