Tekstityksen, äänikielen tai kuvailutulkkauksen muuttaminen iPod nanossa

iPod nanossa voit käyttää mukautettuja äänikieliä, tekstitystä tai kuvailevaa tekstitystä. Voit käyttää myös kuvailutulkkausta, jos haluat, että videoiden kohtaukset kuvaillaan sinulle.

Tekstityksen tai äänikielen vaihtaminen

1. Kun katselet videota, tuo toistosäätimet näkyviin napauttamalla näyttöä.

2. Avaa Ääni ja tekstitys -valikko napauttamalla Median valinta -painiketta puhekuplakuvake.

3. Valitse haluamasi kieli tai tekstitys.

Jos et näe ohjelmatekstitysvaihtoehtoa tai haluat ottaa kuvailevan tekstityksen tai ohjelmatekstityksen oletusarvoisesti käyttöön, siirry kohtaan Asetukset > Käyttöapu > Tekstitys ja kuvaileva tekstitys. Tässä näytössä voit myös mukauttaa tekstitystä ja kuvailevaa tekstitystä.

Kuvailutulkkauksen ottaminen käyttöön

Jos katseltavassa videossa on kuvailutulkkaus, löydät sen Ääni ja tekstitys -valikosta:

1. Kun katselet videota Videot-apilla, tuo toistosäätimet näyttöön napauttamalla näyttöä.

2. Napauta Median valinta -painiketta Kuvaan ei ole lisätty vaihtoehtoista tekstiä, kun haluat avata Ääni ja tekstitys -valikon.

3. Napauta haluamasi kielen toista raitaa. Kuvailutulkkausraitaa ei avata erikseen.