Statussymboler og andre symboler på iPhone

Se, hvad statussymbolerne og andre symboler øverst på skærmen betyder.

Hvor statussymboler vises

Statussymbolerne vises på statuslinjen på din iPhone:

ios-17-iphone-15-pro-status-bar-crop

iPhone-modeller med Face ID

ios-17-iphone-se-status-bar-cropped

iPhone-modeller med Touch ID

Hvis du ikke kan se et symbol, kan du gå til kontrolcenteret ved at skubbe nedad fra øverste højre hjørne.

Om statussymbolerne på din iPhone

Du kan finde ud af, hvad et symbol betyder, ved at finde det nedenfor.

ios15-5g-status-icon

Din operatørs 5G-netværk er tilgængeligt, og din iPhone kan oprette forbindelse til internettet via dette netværk. Fungerer med iPhone 12 og nyere modeller. (Ikke tilgængeligt i alle områder.)

ios15-5g-plus-5g-uw-5g-uc-combined-status-icon

Din operatørs 5G-netværk med høj frekvens er tilgængeligt, og din iPhone kan oprette forbindelse til internettet via dette netværk. Fungerer med iPhone 12 og nyere modeller. (Ikke tilgængeligt i alle områder.)

ios15-5g-e-status-icon

Din operatørs 5G E-netværk er tilgængeligt, og din iPhone kan oprette forbindelse til internettet via dette netværk. Fungerer med iPhone 8 og nyere modeller. (Ikke tilgængeligt i alle områder.)

ios15-lte-status-icon

Din operatørs LTE-netværk er tilgængeligt, og din iPhone kan oprette forbindelse til internettet via dette netværk. Fungerer med iPhone 5 og nyere modeller. (Ikke tilgængeligt i alle områder.)

ios15-3g-status-icon

Din operatørs 3G UMTS-netværk (GSM) eller EV-DO-netværk (CDMA) er tilgængeligt, og din iPhone kan oprette forbindelse til internettet via dette netværk.

ios15-4g-status-icon

Din operatørs 4G UMTS-netværk (GSM) eller LTE-netværk er tilgængeligt, og din iPhone kan oprette forbindelse til internettet via dette netværk. (Ikke tilgængeligt i alle områder.)

ios15-gprs-icon

Din operatørs GPRS-netværk (GSM) eller 1xRTT-netværk (CDMA) er tilgængeligt, og din iPhone kan oprette forbindelse til internettet via dette netværk.

ios15-e-status-icon

Din operatørs EDGE-netværk (GSM) er tilgængeligt, og din iPhone kan oprette forbindelse til internettet via dette netværk.

ios15-cellular-signal-icon

Du er inden for mobilnetværkets rækkevidde og kan foretage og modtage opkald. Hvis der ikke er noget signal, vises "Ingen tjeneste" eller "SOS".

ios15-dual-sim-status-bar-icon

På en iPhone med dobbelt-sim: Du er inden for rækkevidde af dit mobilnetværk og kan foretage og modtage opkald. Hvis der ikke er noget signal, vises "Ingen tjeneste" eller "SOS".

ios15-wifi-calling-status-icon

Du kan bruge Wi-Fi-opkald. Din udbyder vises ved siden af symbolet.

ios15-wifi-icon

Din iPhone har forbindelse til internettet via Wi-Fi.

ios15-vpn-connected-status-icon

Du har oprettet forbindelse til et netværk ved hjælp af VPN.

ios15-vpn-disconnected-status-icon

Du har ikke længere forbindelse til et VPN-netværk.

ios15-location-status-icon

En app eller et websted bruger lokalitetstjenester. Der vises muligvis en blå pilblå pil, når den app, du bruger, anmoder om din lokalitet.

ios15-connectivity-status-icon

Der er netværksaktivitet.

ios15-call-forwarding-icon

Viderestilling af opkald er slået til.

ios15-airplane-mode-status-icon

Flyfunktion er slået til. Du kan ikke foretage opkald eller bruge Bluetooth, før du slår indstillingen fra.

ios15-teletype-status-icon

Teletype (TTY) er slået til.

ios15-orientation-lock-icon

Stående retning låst er slået til. Din skærm roterer ikke, før du har slået denne indstilling fra.

ios-17-silent-mode-icon

Lydløs tilstand er aktiveret. Denne indstilling bruger kun vibrationer og slår ringetonen fra for opkald, advarsler og notifikationer. Den slår ikke alarmer fra.

ios15-do-not-disturb-status-icon

Forstyr ikke er slået til. Denne indstilling gør opkald, advarsler og meddelelser lydløse, indtil indstillingen slås fra. Den slår ikke alarmer fra.

ios-17-driving-focus-icon

Fokusfunktionen I biler slået til. Denne indstilling slår lyden fra for opkald, advarsler og notifikationer, mens du kører i bil, og indtil du slår den fra. Den slår ikke alarmer fra.

ios-17-sleep-focus-icon

Fokusfunktionen Søvn er slået til. Denne indstilling slår lyden fra for opkald, advarsler og notifikationer i overensstemmelse med din søvnplan. Den slår ikke alarmer fra.

ios15-lock-status-icon

Din iPhone er låst med adgangskode eller Touch ID.

ios15-bluetooth-headset-status-icon

Din iPhone er pardannet med et trådløst headset, hovedtelefoner eller øretelefoner.

ios15-alarm-status-icon

Der er indstillet en alarm.

ios15-alarm-status-icon

Dette symbol viser batteriniveauet Hvis dette symbol er gult, er Energibesparende funktion slået til. Hvis dette symbol er rødt, er batteriet på din iPhone mindre end 20 % opladet.

ios15-vertical-battery-status-icon

Batteriniveauet på din pardannede Bluetooth-enhed.

ios15-hotspot-status-icon

Din iPhone er forbundet til internettet via en anden iOS-enheds Internetdeling.

ios15-battery-charging-status-icon

Din iPhone lades op.

ios15-carplay-status-icon

Din iPhone har forbindelse til CarPlay.

ios15-shareplay-person-sharing-status-icon

Du deler din skærm via SharePlay.

ios15-shareplay-recipient-status-icon

SharePlay er aktiv.

ios-16-satellite-icon

Der er ingen mobil- og Wi-Fi-dækning, men Nødopkald SOS via satellit Fungerer med iPhone 14 og nyere modeller.

ios-17-voice-control-icon

Stemmekontrol lytter efter dine kommandoer.

Hvis du ser SOS i statuslinjen

SOS vises muligvis i statuslinjen på din iPhone eller iPad. Når du ser dette, er din enhed ikke forbundet til dit mobilnetværk, men du kan foretage nødopkald via andre operatørnetværk.

ios-17-iphone-15-pro-status-bar-sos-crop

Visning af SOS i statuslinjen på iPhone og iPad er tilgængelig i Australien, Canada og USA.

Hvis du kan se blå, grøn, rød eller lilla på statuslinjen

På iPhone X og nyere modeller vises klokkeslættet i en farvet boble. På iPhone 8 eller tidligere går farverne hele vejen hen over statuslinjen. Her kan du se, hvad de enkelte farver betyder:

ios12-time-status-sharing-hotspot

Din iPhone bruger Dubler skærm, eller en app bruger din lokalitet aktivt.

ios12-time-status-on-a-call

Du er i gang med et opkald, eller Internetdeling.*

ios12-time-status-recording-screen

Din iPhone optager lyd eller din skærm.

ios15-time-status-screen-sharing

Din iPhone bruger SharePlay til at dele indhold.

* Når du har slået Internetdeling til på iPhone 8 eller tidligere modeller, kan du også se, hvor mange enheder der bruger din internetforbindelse. vises på statuslinjen på iOS-enheder, der bruger Internetdeling.

Hvis du kan se en orange eller grøn indikator på statuslinjen

Med iOS 14 og en nyere version kan du muligvis se en orange eller grøn indikator på statuslinjen på din iPhone. Disse indikatorer vises, når mikrofonen og/eller kameraet bruges af en app.

ios-17-iphone-15-pro-status-bar-mic-in-use

En orange indikatororange indikator betyder, at mikrofonen bruges af en app på din iPhone.

ios-17-iphone-15-pro-status-bar-camera-in-use

En grøn indikatorgrøn indikator betyder, at enten kameraet eller både kameraet og mikrofonen bruges af en app på din iPhone.

Om andre symboler i Kontrolcenter

Læs om symbolerne i Kontrolcenter på din iPhone.