Samtaler med Wi-Fi-opkald

Med Wi-Fi-opkald kan du foretage eller modtage telefonopkald, hvis du har Wi-Fi-forbindelse i et område med dårlig eller ingen mobildækning. Læs mere om, hvordan du ringer op med Wi-Fi-opkald.

Hvis du vil bruge Wi-Fi-opkald, skal du have en iPhone 5c eller en nyere model og et abonnement hos en mobiloperatør, der understøtter Wi-Fi-opkald.

Sådan foretager du Wi-Fi-opkald fra din iPhone

Slå Wi-Fi-opkald til i Indstillinger > Telefon > Wi-Fi-opkald. Du skal muligvis indtaste eller bekræfte din adresse i tilfælde af, at denne skal bruges, når du foretager alarmopkald.*

Hvis du kan ringe op med Wi-Fi-opkald, vises operatørens navn efterfulgt af Wi-Fi på statuslinjen. Du ringer nu op med Wi-Fi-opkald.

* Når der er mobildækning, bruger din iPhone mobilnettet til alarmopkald. Hvis du har slået Wi-Fi-opkald til, og der ikke er mobildækning, foretager telefonen muligvis alarmopkald med Wi-Fi-opkald. Enhedens lokalitet kan blive brugt som hjælp i forbindelse med udrykning, når du foretager alarmopkald, uanset om du har aktiveret Lokalitetstjenester eller ej.

Sådan foretager og modtager du Wi-Fi-opkald på en anden enhed

Hvis din operatør understøtter Wi-Fi-opkald på enheder med forbindelse til iCloud, kan du også foretage og modtage Wi-Fi-opkald på andre enheder. Du kan bruge Wi-Fi-opkald på følgende enheder, selv hvis din iPhone ikke er på samme Wi-Fi-netværk eller tændt:

• iPad eller iPod touch med iOS 9 eller nyere
  • Apple Watch med watchOS 2 eller nyere
  • Mac (2012 eller nyere model) med OS X El Capitan

Wi-Fi-opkaldsfunktionen er ikke tilgængelig på Mac Pro (medio 2012).

Sørg for, at du er logget på iCloud og FaceTime med det samme Apple-id som det, du bruger på din iPhone. Du skal også sørge for, at du har installeret den nyeste software på enhederne.

Følg disse trin for at foretage et Wi-Fi-opkald fra din iPad, iPod touch, dit Apple Watch eller din Mac.

Sådan ringer du op fra din iPad, iPod touch eller Mac

1. Hvis du endnu ikke har tilføjet din enhed, hvilket er nødvendigt for at bruge Wi-Fi-opkald, skal du tilføje den.
  2. Åbn FaceTime.
  3. Tryk på Lyd.
  4. Indtast en kontakt eller et telefonnummer, og tryk på Wi-Fi-opkald.

Du kan også ringe op ved at trykke på et telefonnummer i Kontakter, Mail, Beskeder, Safari og andre apps.

Sådan ringer du op fra dit Apple Watch

1. Åbn appen Telefon.
  2. Vælg en kontakt.
  3. Tryk på Wi-Fi-opkald.
  4. Vælg det telefonnummer eller den FaceTime-adresse, du vil ringe til.

Sådan tilføjer du en enhed

Kontroller, at du har installeret den nyeste software på den enhed, som du vil tilføje. Følg derefter disse trin:

1. På din iPhone: Gå til Indstillinger > Telefon, slå Wi-Fi-opkald til, og slå derefter Opkald på andre enheder til.
  2. Tryk på Tilføj Wi-Fi-opkald til andre enheder.
  3. På dine andre enheder: Log på iCloud og FaceTime med samme Apple-id og adgangskode, som du bruger på din iPhone.
  4. Slå Wi-Fi-opkald til:
    • På din iPad eller iPod touch: Gå til Indstillinger > FaceTime > Opkald fra iPhone, og tryk på Opgrader til Wi-Fi-opkald.
    • På din Mac: Åbn FaceTime, vælg FaceTime > Indstillinger > Indstillinger, og vælg Opkald fra iPhone > Opgrader til Wi-Fi-opkald.
  5. Indtast den viste sekscifrede kode på din iPhone, og tryk på Tillad.

På Apple Watch slås Wi-Fi-opkald til, når Opkald på andre enheder er aktiveret.

Tjek følgende, hvis du ikke kan tilføje en enhed:

• På din iPhone: Kontroller, at Wi-Fi-opkald og Opkald på andre enheder er slået til, og at din enhed vises under Tillad opkald på.
  • Kontroller, at du bruger det samme Apple-id til FaceTime og iCloud på din iPhone og din anden enhed.

Sådan fjerner du en enhed

Hvis du har en enhed, som du ikke vil bruge Wi-Fi-opkald fra, kan du fjerne den:

1. På din iPhone: Gå til Indstillinger > Telefon > Opkald på andre enheder.
  2. Slå Wi-Fi-opkald fra for den ønskede enhed på listen over enheder.

Hvis du vil slå Wi-Fi-opkald fra på dit Apple Watch, skal du gå til appen Ur på din iPhone, trykke på Mit ur, trykke på Telefon og derefter slå Wi-Fi-opkald fra.

Få hjælp

Hvis du ikke kan bruge eller slå Wi-Fi-opkald til, skal du kontrollere, at din operatør understøtter Wi-Fi-opkald, og at du har installeret den nyeste software på dine enheder. Følg derefter disse trin, hvis du ikke kan slå Wi-Fi-opkald til eller foretage Wi-Fi-opkald. Vent to minutter, før du går fra ét trin til det næste.

1. Gå til Indstillinger > Telefon > Wi-Fi-opkald, og kontroller, at Wi-Fi-opkald er slået til.
  2. Genstart din iPhone.
  3. Opret forbindelse til et andet Wi-Fi-netværk. Ikke alle Wi-Fi-netværk understøtter Wi-Fi-opkald.
  4. Slå Wi-Fi-opkald fra og derefter til igen.
  5. Gå til Indstillinger > Generelt > Nulstil, og tryk på Nulstil netværksindstillinger.

FaceTime er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.

Udgivelsesdato:Tue Apr 10 01:15:07 GMT 2018