Brug af Flyfunktion på iPhone, iPad, iPod touch og Apple Watch

Flyfunktion slår alle trådløse funktioner på enheden fra i overensstemmelse med flyselskabernes regler.

Sådan slår du Flyfunktion til

På iPhone, iPad eller iPod touch: Åbn Kontrolcenter, og tryk derefter på symbolet for Flyfunktion på iPhone. Du kan også åbne Indstillinger > Flyfunktion og trykke på mærket for at slå funktionen til.

På Apple Watch: Hold fingeren nede på bunden af skærmen, indtil du ser Kontrolcenter, og skub derefter op, og tryk på symbolet for Flyfunktion på Watch. Du kan også gå til Indstillinger og trykke på Flyfunktion for at slå funktionen til.

Du kan indstille din iPhone og dit Apple Watch til at dublere Flyfunktion på den anden enhed. Gå til appen Apple Watch på din iPhone, tryk på Generelt > Flyfunktion > Dubler iPhone.

Sådan bruger du Wi-Fi og Bluetooth i Flyfunktion

Hvis flyselskabet tillader det, kan du bruge Wi-Fi og Bluetooth, når Flyfunktion er slået til. Du skal bare slå dem til hver for sig. På iPhone, iPad eller iPod touch kan du slå Wi-Fi eller Bluetooth til med Kontrolcenter. Åbn Kontrolcenter på hjemmeskærmen, og tryk på   eller  . Du kan også gå til Indstillinger > Wi-Fi eller Indstillinger > Bluetooth. Hvis du vil bruge Wi-Fi og Bluetooth på dit Apple Watch, skal du bare slå Flyfunktion fra.

Hvis du slår Wi-Fi eller Bluetooth til, mens Flyfunktion er slået til, vil dette være slået til, næste gang du bruger Flyfunktion, medmindre du slår det fra, mens Flyfunktion er slået til.

Læs mere

Læs mere om, hvordan du kontrollerer Wi-Fi og Bluetooth via Kontrolcenter på din iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 11 eller en nyere version.