Brug af Forstyr ikke på din iPhone, iPad og iPod touch

Med Fokus i iOS 15 og iPadOS 15 kan du bruge Forstyr ikke til at slå lydløs til for de opkald, advarsler og notifikationer, som du modtager, mens din enhed er låst. Du kan også planlægge Forstyr ikke og tillade opkald fra bestemte personer.

Når du har en indstilling under Forstyr ikke slået til, vises der et halvmånesymbol  på statuslinjen og på din låseskærm. Følg vejledningen herunder for din softwareversion for at aktivere Forstyr ikke.

Er du ikke sikker på, hvilken version af iOS eller iPadOS du har? Gå til Indstillinger > Generelt > Om, og se under Softwareversion.

Slå Forstyr ikke til i iOS 15 og iPadOS 15

1. Gå til Indstillinger, og tryk på Fokus.
  2. Tryk på Forstyr ikke.
    iPhone-skærm med en visning af, hvordan du aktiverer Forstyr ikke
  3. Vælg dine tilpassede indstillinger for notifikationer.

Sådan aktiverer du Forstyr ikke fra Kontrolcenter:

1. Åbn Kontrolcenter på din iPhone eller iPod touch eller på din iPad
  2. Tryk på Fokus, og tryk derefter på Forstyr ikke.

Læs mere om Fokus og tilpasning af funktionerne for Forstyr ikke.

Slå Forstyr ikke til i iOS 14 og tidligere versioner og i iPadOS 14

1. Gå til Indstillinger > Forstyr ikke.
  2. Slå Forstyr ikke til manuelt, eller indstil en tidsplan.

Sådan aktiverer du Forstyr ikke fra Kontrolcenter:

1. Åbn Kontrolcenter på din iPhone eller iPod touch eller på din iPad.
  2. Tryk på halvmånesymbolet , eller tryk og hold nede på halvmånesymbolet  for at aktivere en bestemt tidsperiode.

Skift indstillinger for Forstyr ikke

Hvis du ikke vil blive forstyrret på et bestemt tidspunkt, kan du indstille en tidsplan og ændre andre funktioner for Forstyr ikke, så du bedre kan koncentrere dig. Sådan gør du i iOS 15 og iPadOS 15:

iPhone-skærm med en visning af, hvordan du justerer indstillingerne for Forstyr ikke

1. Gå til Indstillinger > Fokus.
  2. Tryk på Forstyr ikke.
  3. Vælg indstillinger for Tilladte notifikationer, Status for fokusfunktion, Smart aktivering og mere.

I iOS 14 eller tidligere versioner eller i iPadOS 14:

1. Gå til Indstillinger > Forstyr ikke.
  2. Slå Planlagt til, og indstil en tidsplan.
  3. Vælg, hvornår du vil modtage advarsler, opkald og notifikationer:
    • Lydløs: Vælg mellem at slå lydløs til for opkald og meddelelser altid eller kun, når enheden er låst.
    • Tillad opkald fra: Tillad opkald fra alle, ingen, dine favoritter eller bestemte kontaktgrupper, der er gemt på din enhed eller i iCloud.
    • Gentagne opkald: Hvis nogen ringer til dig to gange inden for tre minutter, slås lyden ikke fra ved det andet opkald.