Brug af Forstyr ikke på din iPhone, iPad og iPod touch

Med Forstyr ikke kan du slå lyden fra for opkald, advarsler og meddelelser, som du modtager, mens enheden er låst. Du kan også planlægge Forstyr ikke og tillade opkald fra bestemte personer.

Slå Forstyr ikke til eller fra

Når du har slået Forstyr ikke til, vises en halvmåne symbolet for forstyr ikke på statuslinjen. Forstyr ikke kan slås til eller fra på to måder:

Gå til Indstillinger > Forstyr ikke for at slå Forstyr ikke til manuelt ellerindstille en tidsplan.

Åbn Kontrolcenter, og tryk længe på symbolet for forstyr ikke for hurtigt at justere dine indstillinger for Forstyr ikke, eller tryk på symbolet for forstyr ikke for at slå funktionen til eller fra.

Hvis du indstiller en alarm i appen Ur, aktiveres alarmen, selvom Forstyr ikke er slået til. Læs mere om, hvordan du indstiller og administrerer alarmer.

Skift dine indstillinger

Hvis du ikke vil forstyrres på et bestemt tidspunkt, kan du angive en tidsplan. Tryk på Indstillinger > Forstyr ikke, og slå Planlagt til. Indstil derefter et tidspunkt.

Du kan også vælge, hvornår du vil modtage advarsler, opkald og meddelelser:

• Sengetid: Når Sengetid er aktiveret, nedtones låseskærmen, lyden slås fra for opkald, og meddelelser vises i sektionen Under sengetid i Meddelelsescenter, indtil den planlagte Forstyr ikke afsluttes.
  • Lydløs: Vælg mellem at slå lydløs til for alle opkald og meddelelser, eller kun når enheden er låst.
  • Tillad opkald fra: Tillad opkald fra alle, ingen, dine favoritter eller bestemte kontaktgrupper, der er gemt på din enhed eller i iCloud.
  • Gentagne opkald: Hvis nogen ringer til dig to gange inden for tre minutter, slås lyden ikke fra ved det andet opkald.