Valg af ny baggrund på iPhone

Vil du ændre baggrunden for låseskærmen eller hjemmeskærmen på din iPhone? Du kan vælge en foreslået baggrund eller et af dine egne fotos.

Tilføj en ny baggrund på din låseskærm eller hjemmeskærm

1. Tryk på Baggrund i appen Indstillinger.

2. Tryk på Tilføj ny baggrund.

3. Tryk på Fotos, Personer, Blanding af fotos eller Live Photo for at vælge dit eget foto. Du kan også vælge en baggrund fra kategorier som Vejr og astronomi, Kalejdoskop, Emoji, Sammenhold, Pride, Samlinger eller Farve.

Indstillingen til at tilføje en ny baggrund i iOS 16.
  4. Hvis du vil, kan du tilpasse din baggrund yderligere. Tryk derefter på Tilføj.

5. Tryk på Indstil som baggrundspar, og så vises dit valg både på hjemmeskærmen og låseskærmen. Tryk på Tilpas hjemmeskærm for at oprette en særskilt baggrund til hjemmeskærmen, som du kan redigere.

Skift din baggrund fra låseskærmen

1. Sørg for, at du tidligere har indstillet Face ID på din iPhone. Hvis du vil ændre baggrunden fra låseskærmen, skal Face ID kunne se dine øjne og området om øjnene tydeligt.

2. Tryk og hold på låseskærmen for at åbne galleriet med baggrunde.

3. Du kan skubbe til venstre eller højre for at vælge en baggrund, du har oprettet tidligere. Hvis du vil tilføje en ny baggrund, skal du trykke på knappen Tilføjknappen Tilføj.

Du kan skifte mellem de baggrunde, du opretter fra låseskærmen i iOS 17.

Fra de forskellige baggrunde til låseskærmen kan du også trykke på Fokus for at knytte en Fokus-funktion til en bestemt baggrund, tilpasse eksisterende baggrunde eller skubbe op på en baggrund og trykke for at slette den.

Hvis du ikke kan bruge Face ID til at ændre låseskærmen, skal du trykke og holde på låseskærmen, indtil knappen Tilpas vises. Hvis knappen Tilpas ikke vises, skal du trykke og holde ned på låseskærmen igen og derefter indtaste din kode.

Tilpas en baggrund til låseskærmen med filtre, widgets og skrifttypografier

1. Tryk på Baggrund i appen Indstillinger.

2. Tryk på Tilpas i eksempelvisningen af din låseskærm.

3. Tryk på felterne for at tilføje favoritwidgets og vælge en skrift til klokkeslættet.

4. Tryk på OK for at gemme dine tilpasninger.

Billedtekst mangler
  • Hvis du vil vælge en skrift og en farve, skal du trykke på klokkeslættet.

• Hvis du vil tilføje eller fjerne widgets, f.eks. Kalender, Ur, Vejr, Træning eller Påmindelser, skal du trykke på felterne over eller under klokkeslættet.

• Hvis du vil anvende billedstile, f.eks. Sort/hvid, Duotone eller Akvarel, skal du skubbe mod venstre eller højre.

• Hvis du vil beskære og flytte billedet, kan du knibe og trække i billedet.

• Hvis du vil vælge indstillinger for baggrunde, kan du trykke på knappen Mere. Med Perspektivzoom flyttes baggrunden, når du vipper skærmen. Dybdeeffekt aktiverer lag i billedets motiv.*

Indstillingerne for skrift og farve, som kan bruges til at tilpasse visningen af klokkeslættet på låseskærmen i iOS 17.

Du kan tilpasse baggrunden på låseskærmen i iOS 16 og nyere versioner.

* Du kan ikke bruge Dybdeeffekt på baggrunde med widgets.

Roter flere billeder som baggrund på låseskærmen

1. Tryk på Baggrund i appen Indstillinger.

2. Tryk på Tilføj ny baggrund.

3. Vælg Blanding af fotos på den øverste linje med indstillinger.

4. På skærmen Blanding af fotos kan du indstille en hyppighed (Ved tryk, Når låst, Hver time eller Dagligt). Vælg derefter de fotos, der skal skiftes mellem på din iPhone i løbet af dagen.

Indstillingen for hyppighed for Blanding af fotos, når du indstiller flere fotos til at rotere som låseskærmen på din iPhone.
  5. Tryk på OK.