Skrivebordet på Mac med en åben webside. Nedenfor viser punktskriftsvinduet, hvad der er i VoiceOver-markøren på websiden med simulerede gule punktskriftspunkter med tilsvarende tekst under punkterne.

Er VoiceOver på Mac nyt for dig?

Lær og øv dig i at bruge det grundlæggende til at betjene din Mac vha. VoiceOver – den indbyggede skærmlæser i macOS.

Kom godt i gang med VoiceOver

En dialog i VoiceOver-værktøj viser indstillinger til brug af pegefeltet til styring af VoiceOver.

Brug velkendte bevægelser

Hvis du bruger et pegefelt med din Mac, kan du bruge mange af de samme VoiceOver-bevægelser, som du kender fra iOS og iPadOS – du kan f.eks. trykke på pegefeltet for at høre, hvilket emne der er i VoiceOver-markøren.

Sådan bruger du bevægelser på pegefeltet til at styre VoiceOver

Vinduet Udtale i kategorien Tale i VoiveOver-værktøj viser indstillinger, der bestemmer, hvordan VoiceOver skal udtale visse humørsymboler, tal og forkortelser.

Arbejd på den måde, der passer dig bedst

Tilpas VoiceOver vha. VoiceOver-værktøj. Skift VoiceOver-stemmen, tilslut punktskriftenheder, vælg indstillinger til, hvordan du vil navigere med VoiceOver m.m.

Sådan bruger du VoiceOver-værktøj

Den interaktive VoiceOver-øvelse med oplysninger om, hvordan du lærer at bruge VoiceOver.

Nyheder i macOS Sequoia

macOS Sequoia indeholder flere nye funktioner, som giver dig større kontrol, når du bruger en Mac med VoiceOver. Tilpas de kommandoer, du bruger med VoiceOver-kombitasten, brug flere stemmer, sprog og punktskrifttabeller, læs om og øv dig på VoiceOver-kommandoer med en nydesignet interaktiv øvelse m.m.

Se nyheder i VoiceOver

Du kan gennemse brugerhåndbogen til VoiceOver ved at klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden eller skrive et ord eller udtryk i søgefeltet.

Gå til Apples websted om support til Tilgængelighed, hvis du har brug for flere ressourcer.

Hent denne vejledning i format forberedt til punktskrift: BRF (Engelsk)

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.