En Apple-TV-enhed

Alt dit tv i en enkelt app

Apple TV-appen er den bedste måde at se fjernsyn på smart-tv’er, streamingenheder og spillekonsoller. Her finder du originale udsendelser og film fra Apple TV+ og de bedste kanaler, du kan ønske dig, tusindvis af film, som du kan købe eller leje, og populære streamingtjenester og kabel-tv-udbydere.

Lær Apple TV-appen at kende

Du kan udforske Brugerhåndbog til Apple TV-appen ved at klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden eller skrive et ord eller udtryk i søgefeltet.

Nogle funktioner og noget indhold er ikke tilgængeligt i alle lande eller områder eller på alle enheder.
Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.