Et Safari-vindue, der viser indholdsoversigten med en valgt fanegruppe.

Kom godt i gang med Safari på Mac

Læs, hvordan du hurtigt kommer i gang. Gå til et websted, søg på nettet, indstil din startside, og opret bogmærker til de websteder, du vil besøge igen.

Sådan kommer du i gang med Safari

Et Safari-vindue med en delt fanegruppe og et vindue, der viser personer i gruppen.

Del fanegrupper

Samarbejd med venner, familie eller kolleger i en delt fanegruppe.

Sådan deler du fanegrupper og samarbejder i Safari

Et vindue, der viser indstillinger til websteder i Safari, hvor “Del på tværs af enheder” er valgt under indholdsoversigten.

Synkroniser indstillinger til websteder mellem enheder

Brug de valgte indstillinger til et websted på alle dine Apple-enheder, hvor du er logget ind med det samme Apple-id.

Sådan deler du indstillinger i Safari

Et vindue til indtastning af kreditkortoplysninger, herunder kortets sikkerhedskode.

Autoudfyld kreditkortoplysninger og sikkerhedskode

Udfyld onlineordrer med tidligere gemte kreditkortoplysninger, herunder sikkerhedskoden.

Sådan autoudfyldes kreditkortoplysninger i Safari

Overlappende vinduer.

Tillad ekstra vinduer

Vælg, hvilke websteder der skal kunne vise ekstra vinduer.

Tillad ekstra vinduer

Symbolet for papirkurven.

Har du cookies?

Slet de cookies, websteder lagrer på din Mac – eller tillad dem.

Ryd eller slå cookies til

Det smarte søgefelt i et privat vindue og et normalt vindue.

Privat browser

Hold din browserhistorik for dig selv.

Brug Privat browser

Du kan gennemse brugerhåndbogen til Safari ved at klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden eller skrive et ord eller en sætning i søgefeltet.

Besøg webstedet Safari-support, hvis du har brug for mere hjælp.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.