Vælg, hvor Fotos skal opbevare dine arkiver

Når du importerer fotografier og videoer til Fotos, kopieres de til og opbevares som standard i Fotos-biblioteket. Hvis du foretrækker det, kan du opbevare fotografier og videoer uden for Fotos-biblioteket (f.eks. i en mappe på Mac eller på en ekstern disk), og stadig se dem i Fotos. Arkiver, der opbevares uden for biblioteket, kaldes arkiver, der henvises til. Du kan få flere oplysninger om arkiver, der henvises til, i Hvor er mine fotografier?

Arkiver, der henvises til, overføres og opbevares ikke automatisk i iCloud-fotobibliotek, og de sikkerhedskopieres ikke sammen med resten af arkiverne, når du sikkerhedskopierer fotobiblioteket. Du skal sikkerhedskopiere dem manuelt. Hvis du vil undgå at sikkerhedskopiere arkiver, der henvises til, manuelt, kan du flytte arkiverne til biblioteket eller konsolidere dem der.

Åbn Fotos for mig

Opbevar importerede arkiver uden for Fotos-biblioteket

1. Vælg Fotos > Indstillinger, og klik derefter på Generelt.

2. Fravælg afkrydsningsfeltet “Kopier emner til Fotos-biblioteket”.

Når du herefter importerer fotografier eller videoer, lader Fotos arkiverne være på deres oprindelige placering og bruger dem som arkiver, der henvises til.

Kopier arkiver, der henvises til, til et Fotos-bibliotek

Du kan kopiere arkiver, der henvises til, til fotobiblioteket, så det er nemmere at sikkerhedskopiere dem, og de automatisk inkluderes i iCloud-fotobibliotek.

1. Vælg de arkiver, du vil flytte til fotobiblioteket.

2. Vælg Arkiv > Konsolider.

3. Klik på Kopier.