Brug AirDrop til at dele fotografier

Du kan bruge AirDrop til straks at dele fotografier med personer i nærheden, som har en Mac eller en iOS-enhed. Du behøver ikke indstille en særlig konto. Du og den person, du sender til, skal bare være på samme Wi-Fi-netværk eller have forbindelse via Bluetooth.

1. Vælg de fotografier, der skal være fælles.

2. Klik på knappen Del på værktøjslinjen, og vælg AirDrop.

Der åbnes et vindue, som viser AirDrop-brugere i nærheden.

Bemærk: Hvis du ikke ser den bruger, du vil udveksle fotografier med, skal du bede personen om at slå AirDrop til (på en iOS-enhed) eller åbne AirDrop i Finder (på en Mac).

3. Klik på den person, du vil dele med, og klik på OK.

Arkiver, der sendes via AirDrop, anbringes i mappen Overførsler. Hvis du overfører et Live Photo til modtagere med OS X v10.11.4 eller en nyere version, kan de afspille det. De kan de gøre ved at klikke på Åbn i Fotos i AirDrop-vinduet. Hvis de klikker på Accepter, er det kun stillbilledet, der sendes.