Slå iCloud-fotodeling til eller fra

Åbn Fotos for mig

Slå iCloud-fotodeling til eller fra

Bemærk: Du kan kun bruge iCloud-fotodeling sammen med systemets fotobibliotek.

1. Vælg Fotos > Indstillinger, og klik derefter på iCloud.

2. Vælg eller fravælg afkrydsningsfeltet iCloud-fotodeling.

Selvom du slår iCloud-fotodeling fra på Mac, kan du stadig se og ændre dine fælles album på dine andre enheder, hvor iCloud-fotodeling er slået til.

Slå iCloud-familiedeling til

1. Vælg Apple > Systemindstillinger, og klik derefter på iCloud.

2. Klik på Indstil familie, og følg instruktionerne.

Du kan få flere oplysninger i Indstil familiedeling.

Efter mindst et familiemedlem har accepteret invitationen til at se fælles album, vises et familiealbum i dine fælles album.