Temavælgeren er åben og viser en række eksempelregneark, du kan vælge mellem.

Kom godt i gang med en skabelon

Alle regneark starter med en skabelon – en model, du kan bruge som udgangspunkt. Udskift skabelonens diagrammer og data med dit eget indhold, og tilføj nye tabeller, formler m.m.

Opret et regneark

En tabel med overskrifter og data.

Tilføj data i en tabel

Indtast dine egne data, eller importer data fra et andet arkiv. Du kan også vælge blandt en lang række forudindstillede formler, f.eks. sum eller gennemsnit, som du kan tilføje i en hvilken som helst celle. For at få plads til alle dine data kan du tilføje flere rækker og kolonner.

Angiv tekst og tal

Et lagkagediagram med procentdele i de enkelte sektioner er valgt. Vinduet Diagram i indholdsoversigten for formatering er åben og viser indstillinger for ændring af format, skrift m.m.

Opret et diagram

Illustrer dine data med et 2D-diagram eller et interaktivt diagram. Når du foretager ændringer i tabeldataene, opdateres diagrammet automatisk.

Tilføj et diagram

Øverste del af et regneark viser fem arkfaner. Arket Chore Rotation er valgt, og der vises en tabel med vigtige oplysninger på arket.

Få bedre overblik med ark

Organiser dit regneark med forskellige ark til hver type oplysninger, du vil spore – indtægter, udgifter osv. Så skal du bare klikke på en fane øverst i regnearket for at skifte til det ark, du vil se.

Tilføj ark

Menuen Samarbejde, der viser navnene på personer, der samarbejder om regnearket. Indstillinger for deling er under navnene.

Samarbejd i realtid

Inviter andre til at arbejde sammen med dig om dit regneark. Alle, du inviterer, kan se ændringer, efterhånden som de foretages, men du styrer, hvem der kan redigere eller kun se regnearket.

Introduktion til samarbejde

Du kan gennemse denne brugerhåndbog ved at klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.