Vinduet Beskeder med flere samtaler vist i indholdsoversigten til venstre og en aktiv samtale til højre. I samtalen indgår beskedeffekten Ballon, et foto og en Tapback i den sidste besked.

Send ubegrænsede beskeder

Du kan sende et ubegrænset antal beskeder ved hjælp af iMessage til personer, der har en Apple-enhed. Tilføj fotos (også Live Photos), Tapbacks, beskedeffekter m.m.

Sådan sender du beskeder

Vinduet Beskeder med flere samtaler vist i indholdsoversigten til venstre og den aktive samtale til højre. Beskedboblerne er grønne. Det viser, at de blev sendt som sms-beskeder.

Send en sms til en anden på en vilkårlig enhed

Hvis du har en iPhone, kan du sende sms-beskeder til alle med enhver enhed, direkte fra Beskeder på din Mac. Når du får en ny sms-besked, behøver du ikke at springe op for at hente din iPhone. Du kan bare svare på din Mac.

Sådan indstiller du iPhone til sms-beskeder på din Mac

Oversigten Info, som vises, når du har klikket på knappen Info i en samtale, der viser knapperne til opkald, video og skærmdeling under en persons navn.

Tal i stedet for at skrive sms’er

Når du er i humør til at snakke med nogen ansigt til ansigt eller dele din skærm, kan du gøre det direkte fra en samtale i Beskeder.

Sådan foretager du et FaceTime-videoopkald fra Beskeder

Skrivebordet på Mac med to åbne vinduer: vinduet Freeform med en delt tavle og muligheder for at samarbejde og appen Beskeder med en samtale, der viser samme delte tavle.

Samarbejde med et klik

Del arkiver, dokumenter, noter, Safari-fanegrupper m.m. i Beskeder for at gå i gang med at samarbejde med det samme. Se opdateringer om delte projekter i samtalen, og hold nemt kontakten med andre deltagere i andre apps.

Sådan samarbejder I om projekter

Skrivebordet på Mac med to åbne vinduer: Apple TV-appen til venstre, der viser en tv-serie under Delt med dig i biblioteket, og Beskeder med den samme tv-serie delt i en samtale.

Find indhold, der er delt med dig

Du kan let finde links, fotos og andet indhold, der er delt med dig i Beskeder, under Delt med dig i den tilhørende app, f.eks. Apple TV-appen eller Podcasts. Du kan fastgøre delt indhold for at vise det på en højere placering, så du nemt kan finde det i oversigten Info i samtalen, i søgninger i Beskeder og i Delt med dig.

Sådan holder du styr på dit delte indhold

Du kan gennemse brugerhåndbogen til Beskeder ved at klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden eller skrive et ord eller udtryk i søgefeltet.

Hvis du har brug for mere hjælp, kan du besøge webstedet for support til Beskeder.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.