Beskeder med flere samtaler, der er fastgjort i venstre side af vinduet.

Hold kontakten til dine nærmeste

Fastgør samtaler med dine nærmeste venner og familiemedlemmer, så du hurtigt kan finde og sende beskeder til dem, du kommunikerer mest med.

Sådan fastgør du en samtale

Vinduet Beskeder med flere samtaler vist i indholdsoversigten til venstre og en samtale til højre. I samtalen indgår beskedeffekten Konfetti, et fotografi og en Tapback i den sidste besked.

Udtryk dine tanker

Vis din personlighed, når du sender beskeder – tilføj Tapbacks, billeder, Beskedeffekter m.m.

Sådan viser du mere af dig selv i Beskeder

Oversigten Oplysninger med knapperne Opkald, Video og Skærmdeling under din vens navn.

Tal i stedet for at skrive

Når du er i humør til at snakke med dine venner ansigt til ansigt eller dele din skærm med en anden, kan du gøre det via oversigten Oplysninger i en beskedsamtale.

Sådan foretager du et FaceTime-videoopkald fra Beskeder

Vinduet Beskeder med flere samtaler vist i indholdsoversigten til venstre og en samtale til højre. Beskedboblerne er grønne. Det viser, at de blev sendt som sms-beskeder.

Send sms'er til alle dine venner

Hvis du har en iPhone, kan du sende sms-beskeder til alle med enhver enhed, direkte fra Beskeder på din Mac. Når personen sender en sms tilbage, behøver du ikke at springe op for at hente din iPhone. Du kan bare svare på din Mac.

Sådan indstiller du iPhone til sms-beskeder på din Mac

Du kan gennemse brugerhåndbogen til Beskeder ved at klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden eller skrive et ord eller udtryk i søgefeltet.

Hvis du har brug for mere hjælp, kan du besøge webstedet for support til Beskeder.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.