Hjælp til Beskeder

Velkommen til Beskeder

Det er nemt at holde kontakten med dine venner ved lige. Send sms'er, tilføj billeder og andre arkiver, start et video- eller samtaleopkald, eller del din skærm.

En iPhone ved siden af en Mac med Beskeder åben på begge enheder, der viser den samme beskedsamtale.
Vinduet Beskeder med flere samtaler vist i indholdsoversigten til venstre og en samtale til højre.

Send ubegrænsede sms'er

Hvis dine venner bruger iPhone, iPad, iPod touch eller en Mac, kan du sende dem ubegrænsede sms'er ved hjælp af iMessage. Inkluder fotografier (endda Live Photos), lydklip og alle andre typer arkiver, du kan forestille dig. Klik på knappen Ny besked, skriv din vens navn, e-mailadresse eller telefonnummer, og skriv din besked.

Vinduet Beskeder med to samtaler vist i indholdsoversigten til venstre og en samtale til højre. En af beskedboblerne er grøn, hvilket angiver, at den er sendt som en sms-besked.

Send sms'er til alle dine venner

Hvis du har en iPhone, kan du sende sms-beskeder til alle med enhver enhed, direkte fra Beskeder på din Mac. Når personen sender en sms tilbage, behøver du ikke at springe op for at hente din iPhone. Du kan bare svare på din Mac. Vælg Beskeder > Indstillinger, og log ind på iCloud med det samme Apple-id, som du bruger på din iPhone. Indstil derefter din iPhone til at videresende sms-beskeder til din Mac

Oversigten Oplysninger med knapperne Del skærm, Video og Lyd i øverste højre hjørne.

Gør mere end bare at sende sms'er

Hvis du er i humør til at se din ven ansigt til ansigt, tale direkte eller dele din skærm, kan du gøre alt dette under en samtale. Klik på Oplysninger, og klik derefter på knappen Video,knappen Lyd eller knappen Skærmdeling.

Få flere oplysninger om, hvordan du sender sms'er, indstiller din iPhone til sms-beskeder på din Mac og foretager et FaceTime-samtaleopkald fra Beskeder.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.