Hjælp til Mail

Velkommen til Mail

Send, modtag og håndter e-mails i alle dine e-mailkonti fra et samlet sted på din Mac.

Mail-vinduet med beskedlisten og en besked med billeder i eksempelområdet.
Vinduet Tilføj konto, hvor e-mailkonti kan føjes til Mail.

Gå aldrig glip af en e-mail

Når du indstiller Mail med dine e-mailkonti (f.eks. iCloud, Google, Exchange eller konti til arbejdet eller skolen), modtager du alle beskeder på et samlet sted – uden at skulle logge ind på nogen websteder. Du tilføjer en konto fra Mail ved at vælge Mail > Tilføj konto.

Mail i Split View, hvor Mail-vinduet med beskedlisten vises ved siden af vinduet Ny besked.

Læs og skriv samtidig

Når du bruger fuld skærm i Mail, åbnes beskeder i Split View, side om side med beskedlisten. Du kan se det hele uden at skifte vindue. Klik på Knappen Fuld skærm i øverste venstre hjørne af Mail-vinduet, hvis du vil arbejde på fuld skærm.

Vinduet Ny besked i Mail med en ny besked, der bruger standardlayout og et fotografi.

Kommuniker med flair

Mail indeholder temaer til standardlayout, der gør det let for dig at give dine beskeder et personligt præg. Når du skriver en besked, kan du klikke på Knappen Standardlayout for at gennemse temaerne – lige fra fødselsdag til god bedring – eller oprette dit eget tema.

Mail-vinduet med “trip” i søgefeltet og Tophits øverst i søgeresultaterne på beskedlisten.

Find e-mails hurtigt

Mister du ind imellem overblikket over, hvor en e-mailbesked ligger i din indbakke? Mail gør det let at finde den – bare skriv det, du søger efter, i søgefeltet. Tophits viser de mest relevante beskeder først.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.