Vindue i Mail, der viser kontodialogen.

Kom godt i gang med Mail

Indstil Mail, og begynd at sende, modtage og administrere alle dine e-mailkonti fra en app.

Sådan kommer du i gang med Mail

Vinduet Blokeret i indstillingerne til Mail med en liste over blokerede afsendere. Afkrydsningsfeltet til aktivering af filtrering af blokeret post er valgt, og det samme er muligheden for, at blokeret post skal markeres, men blive i indbakken efter modtagelse.

Formindsk støj

Sørg for, at både din indbakke og din opmærksom er fokuseret, ved at blokere e-mailbeskeder fra bestemte personer eller grupper.

Sådan blokerer du afsendere

Indholdsoversigten i Mail-vinduet, der viser flere indbakker til en iCloud-konto.

Sorter automatisk e-mails

Brug smarte postkasser til at sortere e-mails automatisk, når du modtager dem.

Sådan bruger du smarte postkasser

Mail-vinduet med en valgt e-mail, der viser dialogen Påmind mig.

Få e-mailpåmindelser

Vend tilbage til e-mails, når du er klar, med Påmind mig.

Sådan bruger du Påmind mig

Du kan gennemse Brugerhåndbog til Mail ved at klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden.

Gå til webstedet om support til Mail, hvis du har brug for mere hjælp.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.