Vinduet Kontooplysninger

Brug vinduet Kontooplysninger i Mail til at indstille eller se almindelige indstillinger til din e-mailkonto.

Du kan se indstillingerne ved at vælge Mail > Indstillinger, klikke på Konti og derefter klikke på Kontooplysninger.

Åbn Mail for mig

Gør denne konto aktiv

Gør en konto aktiv eller passiv. Når du gør en konto passiv, bliver den offline, og kontoens postkasser og beskeder vises ikke i Mail.

Status

Angiver, om kontoen er online eller offline.

Beskrivelse

Navnet på kontoen. Det navn, der vises i Mail, f.eks. i indholdsoversigten.

E-mailadresse

Den e-mailadresse, du vil bruge, når du sender beskeder. Til en Exchange-konto er det den primære e-mailadresse til kontoen på Exchange-serveren.

Hvis du vil ændre det navn, der vises i dine beskeder, eller oprette en e-mailhenvisning, skal du klikke på lokalmenuen og vælge Rediger e-mailadresser.

Hvis du allerede bruger henvisninger, vises de på lokalmenuen E-mailadresse. De vises også på lokalmenuen Fra, når du skriver en ny besked.

Hent bilag

Mail henter altid mediebilag (billed-, PDF-, video- eller lydarkiver), som du modtager.

Hvis Mail automatisk skal hente andre typer bilag (f.eks. regneark eller komprimerede arkiver), skal du klikke på lokalmenuen og vælge en mulighed:

Alle: Mail henter altid disse bilag.

Seneste: Mail henter de bilag med denne type, som er modtaget de seneste 15 måneder.

Ingen: Mail henter ingen af disse bilag.

Mail henter de bilag, du modtager, til en særlig mappe i Bibliotek i din hjemmemappe.

Send store bilag med Mail Drop

Brug iCloud til at sende store bilag. Der er flere oplysninger om Mail Drop i Tilføj bilag.

Denne mulighed kan kun bruges til iCloud-, IMAP- og Exchange-konti.