Læs bøger

Hent bøger fra iBooks Store, og begynd at læse.

Åbn iBooks for mig

Muligheder i en åben bog.

Hent bøger, som er købt på andre enheder

Hvis du har købt bøger fra iBooks Store på andre enheder, kan du se disse bøger på din Mac.

Du kan få oplysninger om, hvordan du henter bøger fra iBooks Store her Køb ind i iBooks Store.

Åbn en bog og naviger i dens sider

1. Dobbeltklik på bogen i biblioteket.

Bemærk: Hvis der er et iCloud-statussymbol i det øverste højre hjørne i din bog, skal du dobbeltklikke på den for at hente den fra iCloud.

2. Gør et af følgende:

• Gå til den næste eller forrige side: Flyt markøren til den højre eller venstre kant af bogen, og klik derefter på den pil, der vises.

Du kan også skubbe til højre eller venstre på et pegefelt eller en Magic Mouse, bruge Touch Bar eller pilene på tastaturet. Du kan få flere oplysninger om bevægelser i Bevægelser med pegefeltet og musen.

• Se indholdsfortegnelsen: Flyt markøren til toppen af bogen, og klik derefter på knappen Indholdsfortegnelse. Afhængigt af typen på bogen kan du se eller .

• Se sider, som ikke er i rækkefølge, og som du tidligere har kigget på: Klik på linket “Tilbage til side” i det nederste højre hjørne af siden (eller brug Touch Bar). Det er praktisk, hvis du kigger på søgeresultater eller forskellige sektioner i bogens indholdsfortegnelse.

Hvis du har navigeret flere sider væk fra din oprindelige side, kan du klikke på linket “Gå til side” i nederste højre hjørne for at vende tilbage til den side, du startede på.

• Få en bog læst op: Hvis din bog indeholder højtlæsningsfunktionen, vises der en højttalerknap på værktøjslinjen øverst i bogen (eller på Touch Bar). Du får bogen læst højt ved at klikke på knappen Højttaler og derefter klikke på Start oplæsning. (Du kan også ændre lydstyrken på højtlæsningen og indstillingen til vend sider.)

Hvis bogen ikke indeholder højtlæsningsfunktionen, kan du få din Mac til at læse teksten. Gå til den ønskede side, og vælg derefter Rediger > Tale > Start oplæsning. Der er oplysninger i Hør Mac læse dokumenter op.

Arkiver dit sted med bogmærker

• Opret et bogmærke til en side: Flyt markøren til toppen af bogen, og klik derefter på knappen Bogmærke (eller brug Touch Bar).

Hvis der er oprettet et bogmærke til den aktuelle side, er knappen Bogmærke rød.

• Se dine bogmærker: Klik på pilen ud for knappen Bogmærke.

• Slet et bogmærke: Klik på pilen ud for knappen Bogmærke, flyt markøren over bogmærket og klik derefter på Slet .

Se bøger købt af andre familiemedlemmer

Hvis du har indstillet Familiedeling, kan du hente bøger, som er købt af andre familiemedlemmer.

1. Klik på iBooks Store (eller vælg Butik > Hjem), og klik derefter på Købt under Genveje til højre.

2. Klik på dit navn ud for Købt, og vælg et andet familiemedlem.

3. Klik på iCloud-statussymbolet på en bog, som du vil føje til dit bibliotek, og skriv derefter dit Apple-id og din adgangskode.

Bøger, der er skjult, vises ikke og kan ikke hentes. Der er flere oplysninger i Del køb med din familie.