Hjælp til iBooks

Velkommen til iBooks

Find og læs bøger på din Mac og dine iOS-enheder

Området Udvalgte i iBooks Store.
Området Alle bøger i et iBooks-bibliotek.

Opbyg dit bibliotek

Vælg mellem tusindvis af bøger – klassikere, bestsellere og andet – for at fremstille dit personlige bibliotek. Klik på knappen iBooks Store i iBooks, og søg efter bøger eller gennemse listerne.

Den dialog, der bruges til at logge ind med et Apple-id og en adgangskode.

Fortsæt, hvor du slap

Læs en bog på din Mac på vej til arbejde, og fortsæt, hvor du slap, på din iPad ved sengetid. iCloud holder styr på den side, du er ved at læse, så du ikke behøver at gøre det. Du skal bare sørge for, at du er logget ind i iCloud med det samme Apple-id på alle dine enheder.

Betjeningsmulighederne til tekststørrelse, baggrundsfarve og skrift på menuen Udseende.

Dine bøger, din måde

Tilpas din læseoplevelse ved at justere en bogs tekststørrelse, baggrundsfarve og skrift. Klik på  knappen Udseende for at gå i gang.