Apple-id

Et Apple-id giver dig adgang til iTunes Store, App Store, iBooks Store, iCloud, FaceTime og andre Apple-tjenester. Det består af en e-mailadresse (f.eks. cfriis@icloud.com) og en adgangskode. Du finder oplysninger om Apple-id og om, hvordan du opretter et, på webstedet om Apple-id-konti.

Alle dine køb er knyttet til dit Apple-id og kan ikke overføres til et andet Apple-id. Hvis du køber noget på iPad, iPhone eller en anden Mac, skal du altid logge ind med det samme Apple-id. Så kan du se alle dine køb i butikken på denne Mac og hente tilgængelige opdateringer.

Det anbefales at bruge samme Apple-id til alle Apples tjenester, herunder iTunes Store, App Store og iBooks Store. Hvis du allerede bruger forskellige Apple-id'er til forskellige tjenester, kan du fortsætte med det. Der er flere oplysninger på siden med support til iTunes og i “Brug forskellige Apple-id’er til iCloud og iTunes”på siden Brug af Apple-id til login.