Besvar et FaceTime-opkald, du har modtaget for nylig og måske ikke besvarede

Du kan hurtigt returnere et FaceTime-opkald (inkl. ubesvarede opkald) fra programmet FaceTime, Meddelelsescenter, Påmindelser eller Dock.

• Ring tilbage til et FaceTime-opkald: Klik på Video eller Lyd i FaceTime-vinduet for at se en liste over seneste FaceTime-opkald, som du har foretaget, modtaget eller afvist. Klik derefter på knappen Video eller Lyd ud for et opkald (eller brug Touch Bar).

• Ring tilbage til et ubesvaret opkald fra Meddelelsescenter: Klik på symbolet for Meddelelsescenter på menulinjen, klik på Meddelelser, og klik derefter på et opkald på listen over ubesvarede opkald. Der er flere oplysninger i Modtag eller stop meddelelser.

• Ring tilbage til et opkald fra en påmindelse: Klik på linket i en FaceTime-påmindelse.

• Ring tilbage til et opkald fra Dock: Ctrl-klik på symbolet for FaceTime, og klik derefter på et opkald under Seneste opkald.

Hvis du ikke ser symbolet for FaceTime i Dock, kan du tilføje det.