Krav til FaceTime

Hvad du skal bruge for at kunne foretage FaceTime-opkald

Hvis du vil foretage opkald af typen FaceTime-video eller -samtaleopkald på din Mac, skal du:

• Have forbindelse til internettet (via Wi-Fi eller mobilnetværk)

• Være logget ind på FaceTime med dit Apple-id

Hvis du ikke har et Apple-id, skal du gå til webstedet om Apple-id-konto for at oprette et gratis.

• Have en indbygget eller tilsluttet mikrofon. Til FaceTime-videoopkald skal du også have en indbygget eller tilsluttet kamera

Hvad dine venner skal have for at modtage dine FaceTime-opkald

Den person, du ringer til via et FaceTime-videoopkald, skal være logget ind på FaceTime og have en af følgende:

• En Mac med FaceTime installeret og et indbygget eller tilsluttet kamera og en indbygget eller tilsluttet mikrofon

• iPhone 4 eller iPod touch (4. generation) med iOS 4.1 eller en nyere version

• iPhone 4s og nyere modeller

• iPad 2 og nyere modeller

Den person, du ringer til via et FaceTime-samtaleopkald, skal være logget ind i FaceTime og have en af følgende:

• En Mac med OS X v10.9.2 eller en nyere version og en indbygget eller tilsluttet mikrofon

• En iOS-enhed med iOS 7 eller en nyere version

Hvad du skal have for at kunne foretage og modtage telefonopkald på din Mac

Hvis du vil foretage og modtage telefonopkald på din Mac, skal du sørge for følgende:

Du kan få flere oplysninger i Foretag og modtag telefonopkald på din Mac.