Indstil ringetoner

Du kan indstille en standardringetone til alle indgående FaceTime-samtale- og -videoopkald og telefonopkald på din Mac og ændre ringetonen eller teksttonen til individuelle personer.

Åbn FaceTime for mig

• Rediger standardringetonen: Vælg FaceTime > Indstillinger, klik på Indstillinger, og klik derefter på lokalmenuen Ringetone, og vælg en ny ringetone.

• Rediger ringetonen eller beskedtonen til en person: Rediger personens kontaktkort i Kontakter. Der er flere oplysninger i Foretag ændringer i dine kontakter.

Når du vælger en nye ringetone eller teksttone, hører du et eksempel på den, medmindre lyden er slået fra på din Mac.