Foretag ændringer i dine kontakter

Du kan altid ændre eller føje flere oplysninger til dine kontakter. Du kan f.eks. tilføje et felt med et kaldenavn til en ven.

Et kontaktkort, der viser feltet Kaldenavn under kontaktens navn, og en knap nederst i vinduet til tilføjelse af flere felter til kortet.

Åbn Kontakter for mig

1. Vælg en kontakt, klik på Rediger nederst i vinduet (eller brug Touch Bar), og klik derefter på Info.

2. Foretag ændringer i kontaktoplysningerne.

Du behøver ikke at udfylde alle felter – tomme felter vises ikke i kontaktkortet.

• Rediger billedet: Klik på billede, og rediger derefter billedet.

• Tilføj et firma: Klik på afkrydsningsfeltet Firma. Du kan skrive en navnet på en kontaktperson i firmaet i felterne Fornavn og Efternavn under feltet Firmanavn.

• Føj et lokalnummer til telefonnummeret: Skriv telefonnummeret, et semikolon (;) og til sidst lokalnummeret.

• Rediger ringetonen eller beskedtonen: Klik på lokalmenuen tone, og vælg derefter den tone, du vil høre, når kontakten ringer dig op på din Mac eller sender dig en besked.

• Tilføj et felt: Klik på knappen Tilføj , og vælg derefter et felt. Tilføj f.eks. Profil for at inkludere en kontakts brugernavn på Twitter, Yelp eller et andet socialt medie.

• Skift mærkaten for et felt: Klik på mærkaten, og vælg en anden. Hvis du f.eks. vil skrive en e-mailadresse til arbejdet i stedet for en privat adresse, skal du klikke på mærket Hjem og derefter vælge Arbejde.

• Fjern et felt: Slet oplysningerne i feltet, eller klik på knappen Fjern .

3. Klik på OK.

Bemærk: Hvis du bruger en Exchange-konto, kan disse kontaktkort kun indeholde tre e-mailadresser, og der er begrænsninger i antallet af telefonnumre, navne, beskedadresser og postadresser.

Hvis du redigerer kontaktoplysninger i en skrivebeskyttet konto, f.eks. Facebook eller LinkedIn, vises dine ændringer kun i Kontakter.