Tag et Live Photo

Mens du er i et FaceTime-videoopkald, kan du tage et Live Photo for at fastholde et øjeblik fra opkaldet. I modtager begge en meddelelse om, at fotografiet blev taget, og Live Photo anbringes i dit Fotos-bibliotek. Den anden person i opkaldet skal måske vælge at tillade Live Photo i sine FaceTime-indstillinger, før du kan tage et Live Photo.

Bemærk: Både du og den anden person i opkaldet skal bruge macOS High Sierra v10.13 eller iOS 11 for at tage et Live Photo.

Åbn FaceTime for mig

• Indstil FaceTime: Vælg FaceTime > Indstillinger, og vælg derefter afkrydsningsfeltet ud for "Der må optages Live Photos under videoopkald".

• Indstil Fotos: Åbn programmet Fotos, hvis du ikke har åbnet det før.

Bemærk: Programmet Fotos behøver ikke at være åbent, når du tager et Live Photo, men det skal have være åbnet mindst en gang og have et standardbibliotek.

• Tag et Live Photo: Hvis du under et videoopkald vil tage et Live Photo, skal du klikke på knappen Live Photo (eller bruge Touch Bar).

En meddelelse giver dig besked om, at fotografiet er tilgængeligt i programmet Fotos.

Bemærk: Hvis knappen Live Photo er slået fra, har du eller din ven ikke tilladt, at der må tages Live Photos under FaceTime-opkald, eller din vens enhed bruger ikke macOS High Sierra v10.13 eller iOS 11.