MDM-serveren (Mobile Device Management) i Apple School Manager, der viser tildeling af enheder.

Tildel købte enheder

Når du har købt dine enheder, kan du automatisk tildele dem til Apple School Manager.

Tildel købte enheder

Køb indhold med Apps og bøger i Apple School Manager.

Køb indhold i større mængder, og tildel det til enheder

Køb apps og bøger i større mængder, og tildel dem til enheder, så personale, lærere og studerende kan bruge dem. Du kan også gentildele apps fra én enhed til en anden.

Vælg og køb indhold

Det er nemt at oprette nye lokaliteter.

Tilføj lokaliteter til alle skoler i dit distrikt

Det er nemt at oprette lokaliteter for hver skole og at tildele en ansvarlig for hver lokalitet.

Opret lokaliteter

Hvis du vil gennemse brugervejledningen til Apple School Manager, skal du klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.