Apple School Manager-datakilder, der viser en SCIM-forbindelse.

Flet dine data

Synkroniser konti fra Student Information System, Microsoft Azure Active Directory eller med filer, du opretter og overfører ved hjælp af SFTP.

Integrer med dit Student Information System

MDM-serveren (Mobile Device Management) i Apple School Manager, der viser enheder og deres tildeling.

Administrer enheder

Strømlin den måde, du udruller Apple-enheder på i din organisation.

Læs mere om administration af enheder

Apple School Manager-vinduet, hvor Apps og bøger er valgt i indholdsoversigten under Indhold. Det valgte vindue er til køb og administration af licenser til appen Numbers.

Køb indhold i større mængder, og tildel det til enheder

Køb apps og bøger i større mængder, og tildel dem til enheder, så dit personale, dine undervisere og de studerende kan bruge dem. Du kan også gentildele apps fra én enhed til en anden.

Sådan køber du indhold

Hvis du vil gennemse brugerhåndbogen til Apple School Manager, skal du klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.