Du kan automatisk føje enheder til Apple School Manager.

Tilføj automatisk Apple-enheder

Når du har købt dine enheder, kan de automatisk blive tilføjet og have konfigurationer, apps og bøger, der venter på at bive installeret, så snart der tændes for enheden.

Tilføj og administrer dine enheder

Du kan købe apps og bøger i større mængder og tildele dem til enheder.

Køb apps og bøger i større mængder, og tildel dem til enheder

Når du har købt apps og bøger i større mængder, kan du tildele dem til enheder, så medarbejdere, lærere og studerende kan bruge dem. Du kan gentildele apps til andre enheder, hvis det er nødvendigt.

Vælg og køb indhold

Det er nemt at oprette nye lokaliteter.

Opret separate lokaliteter for hver skole i dit distrikt

Du kan nemt oprette administrerbare lokaliteter for hver skole og tildele ansvarlige, der kan konfigurere indstillinger for deres egen skole.

Opret lokaliteter

Hvis du vil gennemse brugervejledningen til Apple School Manager, skal du klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden.