Indstil dine AirPods Max med Mac og andre Bluetooth-enheder

Læs mere om, hvordan du indstiller dine AirPods Max med din Mac, Android-enhed eller en anden Bluetooth-enhed.

Brug AirPods Max med din Mac

Sørg for, at din Mac har macOS Big Sur 11.1 eller nyere.

Hvis du indstiller dine AirPods Max med din iPhone, og din Mac er logget på iCloud med det samme Apple-id, er dine AirPods Max klar til brug med din Mac. Hvis de ikke opretter forbindelse, skal du tage dine AirPods Max på, gå til menulinjen på din Mac og klikke på menuen Bluetooth eller Lydstyrke .1 Vælg derefter AirPods Max på listen.

Hvis du ikke kan se dine AirPods Max i menuen Bluetooth  eller Lydstyrke , skal du pardanne AirPods Max med din Mac:

1. På din Mac: Vælg Systemindstillinger i Apple-menuen (), og klik derefter på Bluetooth .
  2. Kontroller, at Bluetooth er slået til.
  3. Tryk på knappen til støjkontrol, og hold den inde, indtil statusindikatoren blinker hvidt.
  4. Vælg dine AirPods Max på listen Enheder, og klik derefter på Tilslut.

Bluetooth-indstillinger på Mac

Hvis lyden stadig høres fra dine Mac-højttalere, skal du gå til menulinjen, klikke på menuen Bluetooth  eller Lydstyrke og kontrollere, at dine AirPods Max er valgt som Enhed til lyd ud.

Brug AirPods Max med enheder fra andre producenter end Apple

Du kan bruge AirPods Max som et Bluetooth-headset med en enhed fra en anden producent end Apple. Du kan ikke bruge Siri, men du kan lytte og tale og bruge Aktiv støjreduktion og Transparent lyd. Følg disse trin for at indstille dine AirPods Max med en Android-telefon eller en anden enhed, der ikke er fra Apple:2

1. På en enhed, der ikke er fra Apple: Gå til indstillingerne for Bluetooth, og kontroller, at Bluetooth er slået til.3 Hvis du har en Android-enhed, skal du gå til Indstillinger > Forbindelser > Bluetooth.
  2. Tryk på knappen til støjkontrol, og hold den inde, indtil statusindikatoren blinker hvidt.
  3. Vælg dine AirPods Max, når de vises på listen over Bluetooth-enheder.

1. Hvis du ikke kan finde Lydstyrke på menulinjen, kan du læse mere om, hvordan den tilføjes.
  2. Funktionerne i dine AirPods kan være begrænsede, afhængigt af den Bluetooth-enhed de er tilsluttet.
  3. Tjek brugerhåndbogen, hvis du ikke kan finde Bluetooth-indstillingerne for din enhed.