Hvis Aktiv støjreduktion ikke fungerer som forventet på dine AirPods Pro

Følg disse trin.

1. Sørg for, at du har den nyeste software på din tilsluttede iPhone, iPad eller Mac.

2. Tag begge AirPods Pro i ørerne, og kontroller, at Aktiv støjreduktion (ANC) er slået til.

3. Kontroller, om Tilpasset lyd er slået til. Tilpasset lyd justerer støjkontrolindstillinger baseret på dine omgivelser.

4. Rengør mikrofon- og højttalerstoffet med en tør vatpind. Nogle gange kan Aktiv støjreduktion blive påvirket, hvis der ophobes snavs eller ørevoks. Hvis dette sker, kan du opleve:

• tab af bas

• øget baggrundsstøj, f.eks. fra gadetrafik eller fly.

5. Hvis Aktiv støjreduktion stadig ikke fungerer som forventet på dine AirPods Pro (1. generation), kan du se AirPods Pro-serviceprogrammet til lydproblemer. Hvis Aktiv støjreduktion stadig ikke fungerer som forventet på dine AirPods Pro (2. Generation), skal du kontakte Apple-support.