Hvis Aktiv støjreduktion ikke fungerer som forventet på dine AirPods Pro

Følg disse trin.

1. Sørg for, at du har den nyeste software på din tilsluttede iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.
  2. Tag begge AirPods Pro i ørerne, og kontroller, at Aktiv støjreduktion (ANC) er slået til.
  3. Rengør trådnettet øverst på dine AirPods Pro. Aktiv støjreduktion kan blive påvirket, hvis der ophobes snavs eller ørevoks i det nedenfor viste område.

Hvis dette sker, kan du opleve:
    • tab af bas
    • øget baggrundsstøj, f.eks. fra gadetrafik eller fly.
  4. Hvis Aktiv støjreduktion stadig ikke fungerer som forventet, skal du se AirPods Pro-serviceprogrammet til lydproblemer.