Vælg ørepropper til dine AirPods Pro, og brug Test af øreproppernes pasform

Dine AirPods Pro leveres med store, medium og små silikonepropper. Når du bruger ørepropper i den størrelse, der bedst passer til dig, får du den bedste lydkvalitet og fremragende støjreduktion.

Vælg ørepropper i den bedste størrelse

Dine ørepropper skal slutte helt til i din ørekanal. Når de sidder godt fast, oplever du bedre støjreduktion, og musikken har en dyb bas.

Dine AirPods Pro (2. generation) leveres med ørepropper i fire størrelser. Mediumstørrelsen sidder allerede på. De ekstra små, små og store ørepropper ligger i æsken, der fulgte med dine AirPods Pro, ved siden af opladerkablet under bakken.

Dine AirPods Pro (1. generation) leveres med ørepropper i tre størrelser. Mediumstørrelsen sidder på dine AirPods Pro, mens de små og store ørepropper ligger i æsken, der fulgte med, ved siden af opladerkablet under bakken.

Ørepropperne er designet specielt til deres AirPods Pro-generation for at levere den højeste lydkvalitet. Du skal derfor bruge de ørepropper, der følger med dine AirPods Pro.  Ørepropperne til AirPods Pro (1. generation) har mærkbart tættere net end ørepropperne til AirPods Pro (2. generation).

airpods-pro-2gen-front-case

Hvis du vil kontrollere størrelsen på en øreprop, skal du rulle kanten ud og se efter et XS, S, M eller L på indersiden af øreproppen tæt på bunden.

Prøv at sætte AirPods Pro i dine ører med ørepropperne i mediumstørrelse, så de sidder godt fast og behageligt. Hvis du ikke kan få dem til at slutte tæt, kan du prøve at justere dine AirPods eller skifte til de større ørepropper. Hvis ørepropperne føles for store eller er ubehagelige, kan du prøve de små ørepropper.

Du kan købe et nyt sæt ørepropper i Apple Online Store til dine AirPods Pro (1. generation) eller dine AirPods Pro (2. generation). Du kan også købe et ekstra sæt ørepropper fra en Apple Store eller en anden autoriseret forhandler.

Prøv Test af øreproppernes pasform, hvis du er i tvivl om pasformen

Prøv Test af øreproppernes pasform, hvis du ikke er sikker på, at du får optimal lydkvalitet og støjreduktion. Vælg en behagelig pasform, der slutter tæt.

1. Med dine AirPods Pro i ørerne og forbundet til din iPhone eller iPad skal du gå til Indstillinger > Bluetooth.

2. Tryk på knappen Mere info ud for dine AirPods på listen over enheder.

3. Tryk på Ear Tip Fit Test (Pasformtesten).  Hvis du ikke kan se Test af øreproppernes pasform, skal du sørge for, at du har iOS eller iPadOS 13.2 eller nyere.

4. Tryk på Fortsæt, og tryk derefter på knappen Afspil .

ios16-iphone13-pro-settings-bluetooth-airpods-pro-eartip-fit-test

Hvis testen foreslår, at du justerer dine AirPods Pro eller prøver en anden øreprop, kan du prøve at justere dem og udføre testen igen. Prøv derefter en anden størrelse. Du skal muligvis bruge forskellige størrelser til hvert øre.

Sådan fjerner og sætter du ørepropper på

Hvis du vil fjerne en øreprop, skal du hive i bunden af øreproppen, hvor den er fastgjort til din AirPod.

remove-airpods-pro-tip

Hvis du vil fastgøre en øreprop, skal du placere øreproppen, så den passer til det ovalformede stik på din AirPod. Skub derefter øreproppen ind i stikket, indtil du hører den klikke på plads, mens du holder fast i bunden af øreproppen.

replace-airpods-pro-tip