Indstilling af synkronisering af trådløs lyd med Apple TV

Læs mere om, hvordan du synkroniserer dine trådløse lydenheder med tv'ets lyd.

Før du begynder

Apple TV er ikke tilgængeligt i alle lande eller områder.

Hvornår skal du bruge synkronisering af trådløs lyd

Det kan være nødvendigt at bruge synkronisering af trådløs lyd, hvis du bemærker, at lyden ikke er synkroniseret, når du:

• bruger AirPlay TV-lyd til dine HomePod-1 eller AirPlay-højttalere.
  • bruger AirPlay TV-lyd til dine HomePod- eller AirPlay-højttalere og bruger tv'ets højttalere samtidigt.
  • afspiller TV-lyd med din AV-modtager eller soundbar og dine HomePod- eller AirPlay-højttalere samtidigt.2
  • Lyt til din tv-lyd med Bluetooth-højttalere eller Bluetooth-høretelefoner.

1. HomePod er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.

2. Hvis du bruger en AV-modtager eller sound bar til at afspille lyd, skal du sørge for at tilpasse lyden fra disse enheder med dit tv's video inden brug ved hjælp af synkronisering af trådløs lyd.

Indstilling af synkronisering af trådløs lyd

Følg trinnene nedenfor for at synkronisere dit tv's lyd ved hjælp af dine trådløse lydenheder.

Hold din iPhone tæt på dit Apple TV

På Apple TV skal du derefter gå til Indstillinger > Video og lyd. Rul ned, og vælg Synkronisering af trådløs lyd.

Vent på meddelelsen Synkronisering af trådløs lyd på din iPhone

Tryk på Fortsæt.

Sådan gør du, hvis du får vist en godkendelseskode

Det er første gang, du forbinder denne iPhone med dette Apple TV. Indtast den kode, der vises på dit Apple TV, i din iPhone.

Hvis din iPhone har oprettet forbindelse til dette tv tidligere, modtager du ikke en kode, og du kan gå videre til næste trin.

Apple TV afspiller en tone

Hold din iPhone tæt på tv'et, mens tonen afspilles. Sørg for, at lydstyrken på dit tv er skruet op, og at der er stille i lokalet.

Tonen afspilles altid fra tv'ets højttalere, også selvom lydudgangen er indstillet til AirPlay. Dine oprindelige lydindstillinger vil stadig være bevaret efter synkroniseringen.

Lydsynkronisering udført

Du får vist en meddelelse på dit Apple TV om, at lydsynkroniseringen er fuldført. Klik på OK for at afslutte indstillingen.

Sådan gør du, hvis lyden ikke kan synkroniseres, ikke længere er synkroniseret, eller hvis du bruger Match indhold

• Hvis meddelelsen på dit Apple TV siger Lydsynkronisering mislykkedes, skal du skrue op for lyden på dit tv og flytte din iPhone tættere på tv'et. Prøv derefter at synkronisere igen. Hvis det stadig ikke fungerer, skal du kontakte Apple-support
  • Hvis du udskifter dit tv-sæt, dit Apple TV, din soundbar eller anden relateret komponent efter synkroniseringen, skal du køre Synkronisering af trådløs lyd igen.
  • Hvis du har slået Match indhold til, kan du kalibrere andre visningsformater ved at skifte formater og køre Synkronisering af trådløs lyd på hver enkelt.