En Apple-TV-enhed

Introduktion til den nye Apple TV Remote

Apple TV Remote (2. generation) giver dig uovertruffen kontrol med et touch-aktiveret klikfelt.

Læs om nye måder at navigere i Apple TV på

Apple TV med hjemmeskærmen

Ny Apple TV-bruger?

Læs, hvordan du indstiller dit Apple TV for at få den ultimative biografoplevelse.

Indstil Apple TV

En Apple-TV-enhed

Alt dit tv i en enkelt app

Apple TV-appen er den ultimative måde at se tv på – her finder du originale udsendelser og film fra Apple TV+, de bedste kanaler, du kan ønske dig, tusindvis af film til at købe eller leje og populære streamingtjenester og kabel-tv-udbydere.

Lær Apple TV-appen at kende

Du kan udforske Brugerhåndbog til Apple TV-appen ved at klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden eller skrive et ord eller udtryk i søgefeltet. Du kan også hente brugerhåndbogen fra Apple Books (hvis den er tilgængelig).

Nogle funktioner og noget indhold er ikke tilgængeligt i alle lande eller områder.
Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.