Deling af lyd med trådløse høretelefoner

Med iOS 13 kan både du og din ven lytte til lyd fra din iPhone eller iPad med trådløse høretelefoner.

Du skal bruge nedenstående

Du skal have en iPhone med iOS 13.1 eller en iPad med iPadOS 13 og en af følgende til både dig og din ven:

• AirPods (1. generation) eller en nyere version
  • Powerbeats Pro
  • Powerbeats3
  • Beats Solo3 Wireless
  • Beats Studio3 Wireless
  • BeatsX

Sådan går du i gang med at dele

1. Sørg for, at dine AirPods er i nærheden, åbn låget, og opret forbindelse mellem dine AirPods og din iOS-enhed
  2. Tryk på AirPlay-symbolet  i Kontrolcenter eller låseskærmen eller i den app, du lytter til.
  3. Tryk på Del lyd.
  4. Hvis din ven har AirPods, skal du holde dem tæt på enheden, mens dine AirPods ligger inde i etuiet, og åbne låget. Hvis der er tale om andre høretelefoner, skal du indstille dem til pardannelse og holde dem tæt på enheden.
  5. Når din vens høretelefoner vises på skærmen, skal du trykke på Del lyd.

Læs om flere måder at dele lyd på med trådløse høretelefoner.

Sådan styrer du lyd

Du kan ændre lydstyrken og afspille, sætte på pause og stoppe lyden med de kontrolelementer, der er på låseskærmen eller i Kontrolcenter. Træk i lydstyrkemærket for hvert sæt hovedtelefoner, eller træk i lydstyrkemærket nederst for at styre lydstyrken for begge hovedtelefoner.

Du og din ven kan også styre lyden med kontrolelementerne på jeres høretelefoner. Hvis du ændrer lydstyrken med kontrolelementerne på høretelefonerne, er det kun disse høretelefoner, der berøres.

Sådan holder du op med at dele

Hvis du vil holde op med at dele, skal du trykke på AirPlay-symbolet  i Kontrolcenter eller på låseskærmen eller i den app, du lytter til.

Marker afkrydsningsfeltet  ud for de høretelefoner, du ikke længere vil dele med. Når du stopper med at dele lyd, afbryder du også forbindelsen til det andet sæt hovedtelefoner.