Deling af lyd med AirPods eller Beats-hovedtelefoner

Med iOS 13 og AirPods eller trådløse Beats-hovedtelefoner kan du og en ven begge lytte til lyd fra din iPhone eller iPad.

Du skal bruge nedenstående

Du skal bruge en kompatibel iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 13.1 eller iPadOS 13, og I skal begge bruge kompatible, trådløse hovedtelefoner.

Sådan startes deling

1. Slut dine AirPods eller Beats-hovedtelefoner til din iOS-enhed.
  2. Tryk på AirPlay-symbolet  i Kontrolcenter eller på låseskærmen eller i den app, du hører lyd fra.
  3. Tryk på Del lyd.
  4. Hvis din ven har AirPods, skal de lægges i etuiet, låget skal stå åbent, og så skal de holdes tæt på din enhed. Hvis din ven har Beats Wireless-hovedtelefoner, skal de indstilles til pardannelse og holdes tæt på din enhed.
  5. Når din vens hovedtelefoner vises på skærmen, skal du trykke på Del lyd.

Sådan styres lyd

Du kan ændre lydstyrken og afspille, sætte på pause og stoppe lyden med kontrolelementerne på låseskærmen eller i Kontrolcenter. Træk i lydstyrkemærket for hvert sæt hovedtelefoner, eller træk i lydstyrkemærket nederst for at styre lydstyrken for begge hovedtelefoner.

Du og din ven kan også styre lyden med kontrolelementerne på jeres hovedtelefoner. Hvis du ændrer lydstyrken direkte med kontrolelementerne på hovedtelefonerne, er det kun disse hovedtelefoner, der berøres.

Sådan stoppes deling

Hvis du vil stoppe deling, skal du trykke på AirPlay-symbolet  i Kontrolcenter eller på låseskærmen eller i den app, du hører lyd fra.

Marker afkrydsningsfeltet  ud for de hovedtelefoner, som du ikke længere vil dele lyd med. Når du stopper med at dele lyd, afbryder du også forbindelsen til det andet sæt hovedtelefoner.

Kompatible iPhone-, iPad- og iPod touch-modeller

• iPhone 8 eller nyere
  • 12,9" iPad Pro (2. generation) eller nyere
  • iPad Pro 11"
  • iPad Pro (10,5")
  • iPad Air (3. generation)
  • iPad mini (5. generation)
  • iPad (5. generation) eller nyere
  • iPod touch (7. generation)

Find ud af, hvilken iPhone-, iPad- eller iPod-model du har.

Kompatible hovedtelefoner

• AirPods Pro
  • AirPods (1. generation) eller nyere
  • Powerbeats
  • Solo Pro
  • Powerbeats Pro
  • Powerbeats3 Wireless
  • Beats Solo3 Wireless
  • Beats Studio3 Wireless
  • BeatsX