Opgrader fra Apples implementeringsordning før den 1. december 2019

Opgrader til Apple School Manager eller Apple Business Manager for fortsat at bruge Program til tilmelding af enheder og Program for mængdekøb. Apples implementeringsordning vil fra og med den 1. december 2019 ikke længere være tilgængelig.

Opgrader til Apple School Manager

Hvis din uddannelsesinstitution i øjeblikket bruger Apples implementeringsordning, som Program til tilmelding af enheder eller Program for mængdekøb, kan du opgradere til Apple School Manager

Apple School Manager er en tjeneste, der gør det muligt at købe indhold, konfigurere automatisk tilmelding af enheder i din løsning til administration af mobile enheder (MDM) og oprette konti til elever og personale. Apple School Manager er tilgængelig på nettet, og tjenesten er udviklet til teknologiledere, it-administratorer, personale og undervisere.

Hvis du vil opgradere til Apple School Manager*, skal du logge ind på deploy.apple.com eller school.apple.com ved hjælp af din repræsentantkonto til Apples implementeringsordning og følge vejledningen.

Opgrader til Apple Business Manager

Hvis din virksomhed i øjeblikket bruger Program til tilmelding af enheder, kan du opgradere til Apple Business Manager. Hvis din organisation kun bruger Program for mængdekøb (VPP), kan du tilmelde dig Apple Business Manager og derefter invitere eksisterende VPP-købere til din nye Apple Business Manager-konto.

Med Apple Business Manager kan du købe indhold og konfigurere automatisk tilmelding af enheder i en MDM-løsning (mobile device management). Apple Business Manager er tilgængelig på nettet og er udviklet til teknologiledere og it-administratorer.

Hvis du vil opgradere til Apple Business Manager*, skal du logge ind på deploy.apple.com eller business.apple.com ved hjælp af din repræsentantkonto til Apples implementeringsordning og følge vejledningen.

Læs mere

* Hvis du vil opgradere til Apple School Manager eller Apple Business Manager, skal du have en Mac med Safari version 8 eller nyere, eller en pc med Microsoft Edge version 25.10 eller nyere.