Du kan automatisk føje enheder til Apple Business Manager.

Tilføj automatisk Apple-enheder

Når du har købt dine enheder, kan de automatisk blive tilføjet og få konfigurationer, apps og bøger, der venter på at bive installeret, så snart der tændes for enheden.

Tilføj og administrer dine enheder

Du kan købe apps og bøger i større mængder og tildele dem til enheder.

Køb apps og bøger i større mængder, og tildel dem til enheder

Når du har købt apps og bøger i større mængder, kan du tildele dem til enheder, så medarbejdere kan bruge dem. Du kan gentildele apps til andre enheder, hvis det er nødvendigt.

Vælg og køb indhold

Det er nemt at oprette nye lokaliteter.

Opret separate lokaliteter for hvert kontor i din organisation

Du kan nemt oprette administrerbare lokaliteter for hvert kontor og tildele ansvarlige, der kan konfigurere indstillinger for deres eget kontor.

Opret lokaliteter

Hvis du vil gennemse brugervejledningen til Apple Business Manager, skal du klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden.