Installer macOS 10.14 Mojave på Mac Pro (medio 2010) og Mac Pro (medio 2012)

Læs mere om, hvordan du klargør din Mac Pro (medio 2010) eller Mac Pro (medio 2012) til macOS Mojave.

macOS Mojave kræver et grafikkort, der understøtter Metal – en Apple-teknologi, der gør det muligt for systemet og apps at udnytte nutidens grafikprocessorer (GPU'er) effektivt. Grafikkortene, som Apple tilbyder i Mac Pro (medio 2010) og Mac Pro (medio 2012), har ikke GPU'er, der understøtter Metal, og disse systemer kræver derfor opgraderede grafikkort, for at det er muligt at installere macOS Mojave.

Inden du opgraderer til macOS Mojave på disse Mac Pro-modeller, skal du opdatere til macOS High Sierra 10.13.6 og sikre, at dine grafikkort er kompatible. Du skal også slå FileVault fra.

Opdater til macOS High Sierra 10.13.6

Brug først Mac App Store til at opdatere dit operativsystem til macOS High Sierra 10.13.6. Opgrader ikke din Mac Pro (medio 2010) eller Mac Pro (medio 2012) til macOS Mojave direkte i macOS-versioner, der er tidligere end 10.13.6.

Sørg for, at dit grafikkort fungerer sammen med Mojave

Tjek derefter, om grafikkortet i din Mac Pro er kompatibelt. Du kan bruge Systemoplysninger til at finde ud af, hvilket grafikkort din Mac har:

1. Tryk på Alternativtasten, og hold den nede, mens du vælger Apple-menuen () > Oplysninger om system.

2. Vælg Grafik/skærme i indholdsoversigten. Hvis dit grafikkort er kompatibelt, vises "Understøttet" ud for Metal. Du kan også notere navnet på dit grafikkort og se, om det findes på listen nedenfor.

Disse specifikke grafikkort fra tredjeparter er Metal-kompatible og kompatible med macOS Mojave på Mac Pro (medio 2010) og Mac Pro (medio 2012):

• MSI Gaming Radeon RX 560 128-bit 4GB GDRR5

• SAPPHIRE Radeon PULSE RX 580 8GB GDDR5

• SAPPHIRE Radeon HD 7950 Mac Edition

• NVIDIA Quadro K5000 for Mac

• NVIDIA GeForce GTX 680 Mac Edition

Visse andre grafikkort fra tredjeparter*, der er baseret på følgende AMD GPU-serier, kan også være kompatible med macOS Mojave på Mac Pro (medio 2010) og Mac Pro (medio 2012):

• AMD Radeon RX 560

• AMD Radeon RX 570

• AMD Radeon RX 580

• AMD Radeon Pro WX 7100

• AMD Radeon RX Vega 56

• AMD Radeon RX Vega 64

• AMD Radeon Pro WX 9100

• AMD Radeon Frontier Edition

Hvis grafikkortet i din Mac Pro ikke er angivet ovenfor, skal du installere et, der er kompatibelt med macOS Mojave. Hvis du har brug for yderligere hjælp, kan du kontakte Apple-support.

*Grafikkort fra tredjeparter varierer, så du bør kontakte leverandøren af dit specifikke grafikkort for at få oplysninger om kompatibilitet.

Slå FileVault fra, og installer macOS Mojave

Mange grafikkort fra tredjeparter viser ikke noget på skærmen, når macOS Mojave starter, inklusive Apple-logoet og statuslinjen for start. Du kan derfor ikke logge ind i et system, der bruger FileVault, eller vælge en anden startdisk, før din Mac starter i macOS eller udfører hardwarediagnosticering.

Du skal slå FileVault fra og derefter følge vejledningen for at downloade og installere macOS Mojave på din Mac Pro.

Læs mere

Hvis din Mac har mere end én enhed, hvor macOS er installeret, skal du bruge vinduet Startdisk i Systemindstillinger for at skifte mellem operativsystemer. Hvis du holder Alternativ nede under genstart, kan du ikke vælge et operativsystem på disse Mac Pro-modeller.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.