Om Oplysninger om system på din Mac

Brug appen Oplysninger om system til at se en oversigt med oplysninger om din Mac-computers hardware, software og netværk.

Appen Oplysninger om system leverer detaljerede specifikationer og andre oplysninger om din Mac-computers hardware og software, herunder netværk og eksterne enheder. I visse versioner af OS X kaldes denne app Systemprofil.

Vælg Apple-menuen  > Om denne Mac. Dette åbner en oversigt over din Mac-computer, herunder model, processor, hukommelse, serienummer og macOS-version. Hvis du vil se mere detaljerede oplysninger fra appen Oplysninger om system, skal du klikke på knappen Systemrapport.

Du kan åbne Oplysninger om system direkte ved at trykke og holde nede på Alternativtasten og vælge Apple-menuen  > Oplysninger om system. Du kan også bruge Spotlight til at finde Oplysninger om system eller åbne den direkte fra mappen Hjælpeprogrammer i mappen Programmer.

Oplysninger om system åbner en systemrapport for din Mac:

Vælg elementer i indholdsoversigten for at se oplysninger om det enkelte element. Eksempel:

• I afsnittet Hardware kan du se serienummeret på din Mac
  • I afsnittet Hukommelse kan du se, hvor meget RAM der er installeret på hver interne hukommelsesplads.
  • I afsnittet Software kan du se, hvilken startdisk (startenhed) din Mac bruger.
  • I afsnittet Netværk kan du se oplysninger som din IP-adresse, hvilke forbindelser der er tilladt af din macOS-firewall, signalstyrken på Wi-Fi-netværk i nærheden med mere.

Læs mere

• Du kan få Oplysninger om system til at læse serienummereret op ved at vælge Arkiv > Læs serienummer op.
  • Du kan gemme en kopi af din systemrapport ved at vælge Arkiv > Gem.
  • Hvis du vil læse mere om Oplysninger om system, skal du vælge Hjælp > Hjælp til Oplysninger om system.