Sådan downloader du macOS High Sierra

Brug Mac App Store til at downloade og installere macOS High Sierra på Mac-computere, der overholder systemkravene.

Kan din Mac bruge High Sierra?

High Sierra kræver en af følgende Mac-modeller og versioner af macOS. Det kræver også mindst 2 GB hukommelse og 14,3 GB lagringsplads, for at opgraderingen kan udføres.*

• macOS Sierra
  • OS X El Capitan
  • OS X Yosemite
  • OS X Mavericks
  • OS X Mountain Lion

* Når opgraderingen er færdig, kræver macOS High Sierra ca. 1,5 GB mere lagringsplads end macOS Sierra 10.12.6. Du kan finde modellen, hukommelsen, lagringspladsen og versionen for din macOS ved at vælge Om denne Mac i Apple-menuen ().

Få High Sierra fra App Store

Inden opgraderingen er det en god ide at sikkerhedskopiere din Mac. Følg derefter disse trin:

1. Åbn appen App Store på din Mac.
  2. Søg i App Store efter macOS High Sierra, eller gå direkte til siden for macOS High Sierra.
  3. Klik på knappen Hent på siden for High Sierra. Et arkiv kaldet Install macOS High Sierra hentes til mappen Programmer.
  4. Når arkivet er hentet, åbnes installeringsprogrammet automatisk. Klik på Fortsæt, og følg vejledningen på skærmen.
    Du bliver måske bedt om at logge ind med en administrators navn og adgangskode for at installere et hjælpeværktøj. Klik derefter på Tilføj hjælpeværktøj for at fortsætte.

Få High Sierra som automatisk overførsel

Hvis du bruger OS X El Capitan v10.11.5 eller en nyere version, hentes High Sierra i baggrunden, så det er endnu nemmere at opgradere din Mac. Når High Sierra er hentet, får du en meddelelse om, at High Sierra er klar til at blive installeret. Klik på Installer i meddelelsen for at komme i gang.

Hvis du vil installere High Sierra på et senere tidspunkt, skal du bare lukke meddelelsen. Du kan installere det, når det passer dig, ved at åbne arkivet Install macOS High Sierra i mappen Programmer, Launchpad eller Spotlight. Du kan også slette installeringsprogrammet ved at trække det til papirkurven. Du kan altid hente det igen fra App Store.

Læs mere

• Under installeringen kan din Mac genstarte flere gange. Derefter udføres der nogle indledende indstillingsopgaver i baggrunden. Mens disse opgaver udføres, er aktiviteter som brug af Spotlight og Mail muligvis ikke så hurtige som normalt.
  • Hvis du tidligere har downloadet El Capitan, Yosemite, Mavericks eller en anden tidligere version af macOS, kan du downloade den igen på fanen Købt i App Store. Læs mere om, hvordan du downloader Sierra, den tidligere version af macOS.