Indstilling af iCloud på en iPhone, iPad eller iPod touch

Læs mere om, hvordan du indstiller iCloud på alle dine enheder. Resten er automatisk.

Sørg for, at din enhed opfylder minimumsystemkravene, så du får den bedste iCloud-oplevelse.

Brug den seneste version af iOS

Kontroller, om enheden bruger den nyeste version af iOS. Gå til Indstillinger, tryk på Generelt, og vælg Softwareopdatering. Se, om der er nogen tilgængelig opdatering.

Log ind

Gå til Indstillinger, og log ind på enheden med dit Apple-id. Når du logger ind, slås iCloud automatisk til.

Har du spørgsmål om Apple-id?

Kontroller dine iCloud-indstillinger

Gå til Indstillinger, tryk på [dit navn], og vælg derefter iCloud. Vælg apps – f.eks. Fotos, Kontakter, Kalendere og apps fra andre producenter – som du vil bruge sammen med iCloud.

Indstil iCloud på dine andre enheder, så dit indhold er opdateret overalt.

Find den lagringsplan, der er den rigtige for dig

Ét sikkert sted til alle dine billeder, arkiver og meget mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.