Inviter Program for mængdekøb-købere til Apple School Manager eller Apple Business Manager

Hvis du har købere af Program for mængdekøb, der ikke var inkluderet, da du opgraderede til Apple School Manager eller Apple Business Manager, kan du læse mere om, hvordan du inviterer dem til din organisation.

Følg disse trin for at invitere en konto, der kun er til Program for mængdekøb, til din organisation. Hvis du vil tilføje en ny konto, kan du læse mere om at tilføje en ny bruger i Apple School Manager eller tilføje en ny bruger i Apple Business Manager.

1. Log på Apple School Manager eller Apple Business Manager.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Vælg Tilmeldingsoplysninger under Indstillinger for institution eller Organisationsindstillinger.
  4. Fortsæt til trin 5, hvis du ikke ser et felt for skattestatus. Hvis du ser et felt for skattestatus, og det ikke er godkendt eller afventende, skal du gå til Apps og bøger og indtaste dine skatteoplysninger.
  5. Klik på Inviter VPP-programfacilitator nederst på siden.
  6. Indtast Apple-id'et for den Program for mængdekøb-konto, der skal inviteres til Apple School Manager eller Apple Business Manager, og klik derefter på Inviter.

Brugeren modtager en e-mail med et link til at deltage i din organisation. Når brugeren logger på Apple School Manager eller Apple Business Manager, bliver vedkommende bedt om at opgradere sin konto. Når de har opgraderet, kan de bruge Apple School Manager eller Apple Business Manager, og kontoen vises som Indholdsleder på din primære lokalitet.

Berettigede konti

Du kan invitere følgende konti til Apple School Manager eller Apple Business Manager:

• Programfacilitatorer: Disse konti blev oprettet før februar 2014. De kan logge på butikken til Program for mængdekøb, men de kan ikke logge på webstedet for Apples implementeringsordning
  • Agentkonti: Disse konti blev brugt i forbindelse med tilmelding til Program for mængdekøb for Uddannelse eller Erhverv på webstedet for Apples implementeringsordning i februar 2014 eller senere.
  • Administratorkonti: Disse konti blev oprettet på webstedet for Apples implementeringsordning, men de bruges kun til Program for mængdekøb for Uddannelse eller Erhverv.

Du kan kun invitere konti, der overholder alle følgende krav:

• Køberen er af samme tilmeldingstype (Uddannelse eller Erhverv).
  • Køberen bruger de samme D-U-N-S-numre (kun for virksomheder)
  • Køberen er fra samme land eller område
  • Køberen er underlagt samme skatteoplysninger.
  • Køberen har adgang til Program for mængdekøb for Uddannelse eller Erhverv og er ikke allerede et administreret Apple-id.
  • Køberen har aldrig haft adgang til Program til tilmelding af enheder