Forberedelse til opgradering til Apple School Manager

Gør din skole klar til at opgradere fra Apples iværksættelsesprogrammer til Apple School Manager.

Skoler, som i øjeblikket bruger Apples iværksættelsesprogrammer (Program til tilmelding af enheder eller Program for mængdekøb), kan opgradere til Apple School Manager.

Apple School Manager er en tjeneste, der gør det muligt at købe indhold, konfigurere automatisk tilmelding af enheder i din løsning til administration af mobile enheder (MDM) og oprette konti til elever og personale. Apple School Manager er tilgængelig på nettet, og tjenesten er udviklet til teknologiledere, it-administratorer, personale og undervisere.

Læs følgende oplysninger, før du opgraderer til Apple School Manager.

Inviter købere af Program for mængdekøb til Apple School Manager

Din skole har muligvis én eller flere separate konti til Program for mængdekøb. Hvis din skole har disse konti, skal du invitere dem separat fra dine brugere, efter du har opgraderet til Apple School Manager. Læs mere om, hvordan du inviterer købere af Program for mængdekøb til Apple School Manager.

Vælg et domæne for administrerede Apple-id'er

Når du opgraderer din konto i Apples iværksættelsesprogrammer til Apple School Manager, bliver du bedt om at angive skolens websted. Apple School Manager bruger oplysningerne om skolens websted som basis for standarddomænet til dine administrerede Apple-id'er. Hvis dit websted f.eks. er www.minskole.edu, vises dine administrerede Apple-id'er som elev@appleid.minskole.edu.

Hvis webstedets domæne er forskellig fra dit e-maildomæne, foretrækker du måske i stedet at angive dit e-maildomæne. Din Apple School Manager-administrator kan ændre standarddomænet efter opgraderingen.

Når du er parat, skal du læse mere om, hvordan du opgraderer din institution til Apple School Manager.