Indstil og brug iCloud-kontakter

Med iCloud kan du have dine kontakter i lommen og på din computer. Når du tilføjer eller opdaterer en kontakt, foretager iCloud ændringen over det hele.

No alt supplied for Image

Indstil iCloud-kontakter

Når du slår iCloud-kontakter til, overføres alle de oplysninger*, der er arkiveret på separate enheder, automatisk til iCloud. Hvis du slår iCloud-kontakter fra, flyttes dine oplysninger ikke automatisk fra iCloud tilbage til enheden.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud.

2. Slå Kontakter til.

3. Hvis du bliver spurgt, om du vil kombinere eller annullere, skal du trykke på Kombiner.

Alle de oplysninger, der er arkiveret i Kontakter, overføres til iCloud.

På din Mac

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger på menulinjen øverst på computerskærmen, og klik på Apple-id. Hvis du bruger macOS Mojave eller en tidligere version, behøver du ikke at klikke på Apple-id.

2. Klik på iCloud.

3. Vælg Kontakter.

Alle de oplysninger*, der er arkiveret i Kontakter, overføres til iCloud.

* Hvis du har kontaktoplysninger på din Mac, synkroniseres disse oplysninger ikke automatisk. I Kontakter skal du trække en kontaktperson fra din Mac til iCloud eller eksportere dine kontakter som vCards, hvorefter du kan synkronisere dem manuelt med Finder.

På iCloud.com eller i iCloud til Windows

Når du har slået iCloud-kontakter til på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, overføres dine kontakter til iCloud. Du kan finde og redigere dine kontakter på iCloud.com eller i iCloud til Windows. Alle de ændringer, som du foretager, opdateres automatisk på dine andre enheder.

Hvis du slår iCloud-kontakter til på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, slettes dine kontakter ikke i iCloud, de opdateres ikke automatisk, og de ændringer du foretager, opdateres ikke på dine andre enheder.

Tilføj kontakter fra andre kontoudbydere

Hvis du har oplysninger om kontakter i en e-mailtjeneste fra en anden kontoudbyder, kan du tilføje e-mailkontoen på din iPhone, iPad eller iPod touch. Kontroller derefter, at Kontakter er aktiveret.

Hvis du oplever problemer med synkroniseringen, skal du deaktivere kontoen.

Brug Finder eller iTunes til at synkronisere Kontakter

Hvis du ikke vil administrere dine kontakter med iCloud, eller hvis du vil foretage en engangssynkronisering, skal du synkronisere kontakterne manuelt med Finder eller iTunes.

Når du synkroniserer med Finder eller iTunes, arkiveres oplysningerne lokalt på dine enheder. Der kan opstå forskelle i oplysningerne, hvis du opdaterer én af enhederne mellem synkroniseringerne. Hvis du f.eks. sletter kontakter på din computer efter synkronisering med din iPhone, iPad eller iPod touch, slettes oplysningerne på din iOS- eller iPadOS-enhed, næste gang du synkroniserer med din computer.

Hvis du har problemer med at indstille iCloud-kontakter

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.