Hold dine kontakter opdateret på alle dine enheder med iCloud

Med iCloud kan du have dine kontakter i lommen og på din computer. Når du tilføjer eller opdaterer en kontakt, foretager iCloud ændringen over det hele.

iCloud giver dig adgang til dine kontakter fra din iPhone, iPad, iPod touch, Mac, pc eller på icloud.com. Når du foretager en ændring på en enhed eller en computer, opdateres Kontakter automatisk. Så du altid har de mest opdaterede oplysninger på dine kontakter, når og hvor du har brug for dem.

Kom godt i gang

Indstil iCloud Kontakter

Når du slår iCloud Kontakter til, overføres alle de oplysninger, der er arkiveret på separate enheder, automatisk til iCloud. Hvis du slår iCloud Kontakter fra, flyttes dine oplysninger ikke automatisk fra iCloud tilbage til enheden.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud. Hvis du bruger iOS 10.2 eller tidligere, skal du gå til Indstillinger > iCloud.
  2. Slå Kontakter til.
  3. Hvis du bliver spurgt, om du vil kombinere eller annullere, skal du trykke på Kombiner.

Alle de oplysninger, der er arkiveret i Kontakter, overføres til iCloud.

På din Mac

1. Vælg Apple-menuen () > Systemindstillinger på navigationsmenuen øverst på computerskærmen.
  2. Klik på iCloud.
  3. Vælg Kontakter. Du bliver ikke spurgt, om du vil kombinere.

Alle de oplysninger, der er arkiveret i Kontakter, overføres til iCloud.

På iCloud.com eller iCloud til Windows

Når du har slået iCloud Kontakter til på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, overføres dine kontakter til iCloud. Du kan finde og redigere dine kontakter på iCloud.com eller i iCloud til Windows. Alle de ændringer, som du foretager, opdateres automatisk på dine andre enheder.

Hvis du slår iCloud Kontakter til på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, slettes dine kontakter ikke i iCloud, de opdateres ikke automatisk, og de ændringer du foretager, opdateres ikke på dine andre enheder.

Brug iTunes til at synkronisere kontakter

Hvis du ikke vil administrere dine kontakter med iCloud, eller hvis du vil foretage en engangssynkronisering, skal du synkronisere kontakterne manuelt med iTunes.

Når du synkroniserer med iTunes, arkiveres oplysningerne lokalt på dine enheder. Der kan opstå forskelle i oplysningerne, hvis du opdaterer én af enhederne mellem synkroniseringerne. Hvis du f.eks. sletter kontakter på din computer efter synkronisering med din iPhone, iPad eller iPod touch, slettes oplysningerne på din iOS-enhed, næste gang du synkroniserer med din computer.

Hjælp til iCloud Kontakter