Find ud af, hvor meget iCloud-lagringsplads du har brug for til dit Fotos-bibliotek på din Mac

Dit iCloud-fotobibliotek regnes med i din iCloud-lagringsplads. Følg disse trin for at finde ud af, hvor meget lagringsplads du har brug for til hele dit Mac Fotos-bibliotek i iCloud.

Kontroller størrelsen af Fotos-biblioteket

Åbn Fotos, og vælg Fotos > Indstillinger > Generelt. Klik på knappen Vis i Finder for at åbne Fotos-biblioteket. Når Finder-vinduet er åbent, skal du vælge Fotos-biblioteket og derefter vælge Arkiv > Vis info. Du kan se størrelsen under Generelt.

Fotos-biblioteket på din Mac fylder normalt lidt mere end den plads, du skal bruge til at arkivere billeder og videoer i iCloud.*

Se, hvor meget iCloud-lagringsplads du bruger

Vælg Apple-menuen > Systemindstillinger. Vælg derefter iCloud for at se den samlede og den tilgængelige lagringsplads.

Læg Fotos-bibliotekets størrelse til den iCloud-lagringsplads, du bruger

Hvis du vil arkivere det aktuelle iCloud-indhold og Fotos-biblioteket, skal du have en aftale om iCloud-lagringsplads med tilstrækkelig plads til både indhold og bibliotek.

Når du tilmelder dig iCloud, får du automatisk 5 GB gratis lagringsplads. Hvis du bruger hele din iCloud-lagringsplads, kan du købe mere plads, f.eks. 50 GB for 0,99 USD om måneden. Læs mere om priser i dit land eller område.

Du kan også reducere størrelsen af Fotos-biblioteket.

*Der er flere grunde til, at Fotos-biblioteket på dit Mac Fotos-bibliotek er større end den lagringsplads, du skal bruge til at arkivere billeder og videoer:

• Fotos-biblioteket kan indeholde billeder eller videoer, der allerede er blevet føjet til iCloud-fotobiblioteket fra en anden enhed.
  • En del af Fotos-bibliotekets størrelse omfatter små systemarkiver. Disse arkiver overføres ikke, når du slår iCloud-fotobiblioteket til.
  • Din Mac og iCloud tæller størrelsen af en GB forskelligt. Din Mac viser lagringspladsen i decimaler med 10-talssystemet, hvor 1 GB = 1.000.000.000 byte. iCloud-lagringsplads tælles med det binære 2-talssystem, hvor 1 GB = 1.073.741.824 bytes.